AVEM GUVERN CARE NU FACE NIMIC

Consolidarea politica în România prevede administrarea celor care sa guverneze cu ceva în binele tuturor, un an de la când a fișat România la schimbare de ani de la căderea regimului comunist sunt surprins faptul ca , nu avem, o evaluare politica calitativa și pertinenta pentru ce va face clasa politica în perioada urmatoare. Daca se va schimba guvernarea executiva va fii cel Putin 5 partid politice sa coaguleze o forma de guvernare, Comisii de specialitate de Parlament sa vina cu proiecte de legii pentru o noua Constituția unei tari sa fie decenta și care sa se angajeze ca vrea sa aibă o afacere politica moderna interna. Raza de acțiune oribilu trecut cum a fost pentru unul de mutilare politica are în vedere CA România sa fie tot mai comunista și lipsita de pregătirea strategica și mai Putin de la aderarea la lovitura de stat. Cu toate acestea, România are peste 9 milioane de romani și familii care muncesc din greu în diaspora și nu mai cred milioane de romani în România ca se va schimba în bine, deoarece motorul de creștere economica, nu este venirea la noii locuri de munca de buna calitate și sigure.

Partidele politice care au asasinat democrația în România și lupta cu actorii lor împotriva drepturi politice civila are trebuie sa își dea seama ca sunt pe alt drum de care au promis acum 30 de ani. România are o forma de guvernare parlamentara democratica sub controlul majorității parlamentare, dar nu a făcut decidenții politice asa de multe cum au promis ROMÂNIEI. După 30 de ani, statul de drept și democratica a devenit o arma politica nucleara cu raza scurta de acțiune intre adversarii politice și ca despre combaterea corupției, tot timpul se discuta, iar pentru realizarea combaterii sărăciei masiva nu se discuta de loc. Regimul politic este untul superficial și ar naibii de râu, deoarece nu creează de loc un climat bun pentru investiții, și tot timpul sunt ocolite. Guvernele politice nu vor sa muncească au tot mai mari lenea politica și nu își asuma răspunderea pentru modernizarea în sectorul infrastructurii economiei, un sistem medical normal, și mai ales educația sa nu mai devina un sectorul de balet in politica intre cine face mai multa politica și vor taxe și venituri de pe spatele copiilor și alte romani care sunt cu zero venitrui, find singura fabrica de bani care mai produce bani.

Lipsa de viziune mare în politica naționala și mai ales asigurarea unui politicii publice de securitate prevede ca România sa nu fie de loc în rândul tarilor membre ale Europei, iar factorii decizionali romani sunt puse manechine în vitrina și nu sunt de loc la locul de munca pe piața muncii decât la zona de publicitate sa își promoveze clientela politica tot mai perfecta.  Despre ca avem milione de probleme de la o Constituția sa se angajeze în viziunea celor care conduce România și referitoare la știri despre lipsa de garanții și tratate care sa prevede susținerea combaterii sărăciei de orice nivel, pentru un sistem de justiției abolit de elitele penale de pe rol care pun în pericol creșterea economica și cresterII nivelului de trai. Mai ales ca România, are grave probleme despre lipsa unui sistem de securitate sociala, pentru ca avem milioane de romani care nu sunt de loc în România și nu au case și locuri de munca și plus o sursa de venit pe meleagurile tari noastre.  Periculosul ROMÂNIEI are de face cu un vid și o generații mari de politicienii penali de toate culorile politice care rupe în doua târa noastră, care slăbește creșterea nivelului de trai și care adopta politice xenofobe și anti rasiste. Lipsa de egalitatea de șanse și tratament egal intre bărbați și femei și adoptarea politicilor de Gener descriți-ne de la ONU ar reduce cota de târa și retingul de tara expresii sub dezvoltare, deoarece nu îngrădește adoptarea și procetitei și apărarea drepturilor omului, drepturilor sociale ale lucrătorilor pe piața muncii care oricum se afla sub dezvoltata și nu are o agenda oficiala de protecție și ocuparea tinerilor pe piața muncii.

Unele perspective sunt destul de râu pentru ca nu se angajează Guvernul PSD-alde prin majorității parlamentare la interesele tarii și cu problemele de care se regimentează populația de fiecare zi în zi. Funcția Guvernului PSD-, este sa guverneze și sa aducă investiții publice, Nu o guvernare săraca și cu fără proiecte și decizii guvernamentale de guvernare, adică Guvernarea tarii de la centru cu fără contracte publice de achiziții publice directe.   

ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor