AVEM CRIZA POLITICA TOT MAI INALTA

Criza politica privind slaba crestere economica si zero Guvernare sociala , afecteaza alte mijloace economice tot mai profunde. O astfel de criza politica privind politica externa a Romaniei, se modernizeaza prin schimbarea unor ambasadorii din sub umbrela ONU SI NATO.

 

Klaus Iohannis despre prezenta criza politica din partea Guvernului PSD/ALDE 3. Numai ca aceasta criza nu are ce cauta la guvernare acum deoarece avut nevoie ca diplomatia Romaniei sa nu se schimbe asa de repede, cum se schimba toate guvernele din partea partidelor politice. Nu avem de loc o crestere economica, nu este de loc sisteme sociale, nu sunt de loc drumuri europene, poduri, si se vede ce se afla in anul 2018, o criza guvernamentala , produce lene, acte de coruptiei si alte alegeri electorale puse in pericol. Nu vrem bomboane de mancat de la PSD sa fie bombe atomice la masa guvernarii. Nevoiea de astfel de mediator in separarea puterilor in stat a afirmat, ca referitor la actuala criza politica interna , care se manifesta , ca pe un produs bine pus in vitrina la arena politica interna, ca nu de asta au votat milioane de romani, un Program de guvernare care nu livreaza de loc promisiunile electorale si care da cu o mana si ia acum cu 10 maine inapoi. Se solicita ca , NU este nevoie de Guvernul PSD- sa se ocupe de politica externa, deoarece Avem deschidere spre USA si in toata Europa. Cel mai mare partid politic face praf politica externa a tarii si nu vrea sa termine cu Guvernele lor mici in casele oamenilor.

 

Despre conferinta de presa privind situatia politica actuala, Klaus Iohannis, a raspuns ca situatia de actuala din criza politica , poate sa produca efecte care nu cred ca este nevoie si a solicitat PSD-ului, pe toate caile de comunicare, sa termine cu comunicatele de presa slabe si care nu mai termina criza politica din Romania.

Introducerea politica interna pentru criza politica despre conflictul intre USA si Orientul Mijlociu, nu este o vizita despre cum a fost o criza politica moderna si care a adus in Romania foarte multe guverne din partea majoritatea parlamentara penala si care nu rezolva de loc criza politica din Guvernele sale. Este posibil, sa avem cea mai inalta criza economica si care se manifesta si difuzeaza numai masuri de austeritate prin taierea pensiilor sociale, si salariile bugetarilor, care oricum sunt peste 2000 de euro, veniturile parlamentarilor, dupa vocile parlamentarilor PSD/ALDE.Nicio motiune de cenzura nu a fost pusa in impotriva PSD, care este un instrument democratic si care ar trebuie sa fie o alternativa politica reala, pentru plecarea Guvernului PSD si toti clientii penalii de la toate guvernele politice locale. Va dura mult criza politica, deoarece nu sunt de loc alegerile anticipate pentru stoparea crizelor sociale, politice si macro politice in contextul european si romanesc.
www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.