AVEM CEL MAI SLAB CANDIDAT SI NU AVEM CEL MAI BUN CANDIDAT

O ducem tot mai rau si nu se vrea de loc binele tarii si cei care lupta impotriva României de 30 de ani, au venituri de milioane de euro sa își bată joc tot timpul de milioane de romani, iar cei care vor binele tarii nu au nici o sursa de venit si o duc tot mai prost si mai rau. Mai multe produse politice si din partea tuturor partidelor politice prost decembriste au venit din nou in campanie pentru alegerile prezidentiale, sa aleaga un nebun, sa formeze cele mai tari guverne politice. Sunt acum in zona mass-media peste 400 de sondaje de opinie publica la comanda presei scrisei, in care ar fi in cazul ca vor fii peste 10 produse politice cu cea mai ieftina politica de partide politice si nu mișcări politice democratice. Nu avem nici un partid si micare politica sindicala sa încaseze prima electorala de 8 milioane de voturi. Cota politica majora sunt ultimele alegerile de stat prezidențiale in 2019, sa voteze in tara si in străinătate milioane de romani.

Ultima versiune a Constituției a României, nici o persoana publica si lider politic de partid de sub 3 la suta, nu poate sa invoce ca este mai inalt de cat legea fundamentala.Noi numiri făcute de președintele in exercițiu al S.U.A , in conformitate cu autoritatea acordata de Constituție de a numi din nou un Seful de stat in Statului Roman, la alegerile din noiembrie 2019, prin faptul ca in vara asta, din nou avem un lider de la putere care cere sa vina cu mandat politic de la locurilor ramase liber in Senat si in numirea de catre un Partid politic ca fiind un candidat redutabil la figurat. Nu avem nevoie din partea președintele nou al României sau vechi sa fie numit de o noua entitate civila si din partea societatii civile din America cu fara mandat acordat politic din alegerile de stat, adica milioane de voturi, cu zero participarea la vot din partea celor cu drept de vot.

Noul președinte al României va fi altul de cat actualul lider politic din Bucuresti si CU buletin de Sibiu, astfel incat Klaus Iohannis ar trebuie sa pregătească alte proiecte publice si durabile pentru modernizară imediata a nivelului de sărăciei si combaterea crimei organizate intre clanuri politice si alte clanuri publice private, pentru ca ar putea sa retragă unele cordoane de forta politica externa la alte noi rebuturi politice perisabile. Privind cea mai slaba oferta politica in special de la marele partid politic si azi la guvernarea partidelor cu fara proiecte si deciziile politice la aderarea si incluziunii sociale si o școala mai moderna si infrastructura moderna de Spitale publice administrative teritoriale, incluse in regimul programul politic de guvernare pentru azi, nu face ca telenovelele politice sa devine nesemnificative si nu va veni de cat clientela politica la vot la urne sa voteze clinetii noi politici pentru contracte bănoase si profitabile cu Statul Roman.

Alegerile de stat nu are de cat sa cerara ceva mai mult si nu statul de drept sa sa fie numai abuzuri in forma calificata. Lipsa de independenta economica si suveranitatea politica interna asupra mortarele economice in creșterea economica si cresterea nivelului de trai, va duce Romania sa fie mai vândută pentru inca 30 de ani tot mai mult. Autoritatea Electorala Permanenta organizează alegerile de stat si nu Guvernul. Insa primul candidat care va lua peste 6 milioane de votyuri la alegerile din noiembrie 2019, va primi prima de 300 de miliarde de euro de la Statul Roman. in condițiile in care sunt milioane de tineri cu studii superioare si alte grupuri sociale care nu au inca nici o sura de venit de la nici o entitate publica si privata de pe teritoriul al Romaniei .Se produce un nou produs politic in alegerile de stat pentru a rupe in doua taberele politice cu zero alternativa politica conservatoare si moderata .

www.ziarulviitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “AVEM CEL MAI SLAB CANDIDAT SI NU AVEM CEL MAI BUN CANDIDAT”

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.