AVEM CEEA CE ESTE SA FIE

 

Nu se face ce vrea cine a fost la guvernare și care nu a fost în stare să guverneze o tara timp de 26 de ani, și care a făcut o guvernare a corupției politice de care a fost desemnată fabrica de politicieni și liderii de afacerii care erau corupții și care promovau tot timpul sclavia politică și comercială asupra oamenilor slabi.  

Marele partid PNL  rămâne un partid de opoziție și cel mai puternic partid de dreapta în România, confirmă alegerile locale și parlamentare, cu o infrastructură mare de politicieni. Pentru că se tot discută că se fac alianțe politice în jurul PNL, pentru a schimba guvernul tehnocrat în fata alegerilor locale  care este zero de realizat. Nu se vine cu schimbări politice de dragul de a da jos un guvern care a fost lansat de milioane de oameni, după ce fostul guvern și regim politic care a fost la guvernare a fost motor al corupției și cu actele guvernamentală care a produs multă corupție de dezvoltare și au ucis foarte multe persoane.

O alianță între PNL și PSD este exclus pentru tot anul politic 2016, deoarece PNL are mai multă gândire de promovare de noi politici autentice în schimbarea procesului democratic doar prin alegerile democratice, și nu prin lovituri de stat și contracte de afaceri de corupției care să ucidă iar  milioane de români.

Cele doua tabere politice nu se declară că vor avea politicii publice colective, dupa alegerile locale sa pună mana în mana spre o alianță politică pe care nu vor fi destul de capabil să o guverneze si nu este de loc sustenabilă din punctul de vedere al alegerilor parlamentare din toamna 2016. Formarea unui nou guvern în anul schimbării clasei politice prin alegerile locale și parlamentare nu se materializează de loc pe zona politică, deoarece avem un guvern deschis și apărător al statului de drept și susține demersul total în ce privește eradicarea luptei împotriva corupției pe scară avansată.

UNPR  este un actor politic foarte important pe arena politică locală, și națională, chiar valorează mai mult de cât PSD-ul, dar are planuri politice să facă o fuziune politică cu partidele de centru-dreapta, deoarece merge singur pentru alegerile locale, având un credit politic de peste 15 la sută în creșterii.

Acest partid politic din 2010, UNPR a declarat că nu va face alianțe pro electorale împotriva României, care înseamnă împotriva președintele țarii și va susține acest guvern de tehnocrații care să ofere o paletă largă de corectitudine și să lupte împotriva fraudări alegerilor locale și parlamentare din partea celor care nu au nimic de oferit la guvernare. UNPR merge pe ideea politică de a deschide para alianțe politice cu UNPR-PNL -UDMR, dar asta după alegerile locale și legislative, pentru a vedea puterea fiecărui partid politic pe eșichierul politic actual.

Pentru guvernare în toamnă alegerile parlamentare nu se va face nicio alianță politică, între PNL și PSD sau UNPR, dar luptele politice sunt destul de mature între actorii politice, astfel nu se vede puterea politică. Deci atunci nu vom mai avea la guvernare partide politice expirate și care au programe de guvernare și chiar se minte chiar cu programul  lor de guvernare în mană. Este nevoie de liderii politici noi care să vină cu viziunii politice de guvernare și să nu aducă în programul lor de guvernare cum se manifestă corupția politică, socio-umană și economică împotriva celor care sunt statul .

DNA nu trebuie să asculte de promotorii corupției, cu dosare penale pe rol la toate completele de judecată din tara și trebuie să rămână un organ liber și independent de partidele fantome, care aduce în România numai contracte de afacerilor de corupției prin liderii lor politici.

Statul de drept este în care statul român, adica DNA, ar trebuie să respecte pe statul român, prin depolitizarea organizațiile de stat și nu numai, a normelor juridice și în care, în mod corect procurori, judecători, magistrații , nu au culoare politică, spre drumul de independență al Justiției în România. Formarea statului de drept este acum în lucrare astazi independență comisiilor de judecată, se măsoare prin câte cazuri de corupției, cu lideri politici și lideri de afaceri, au fost soluționate. Sistemul de educației pe scară largă, nu trebui să aibă securiștii infiltrați în sistem de învățământ, deoarece vor distruge și mai rău sistemul și nu vor mai fi resurse financiare de peste 6 la sută din PIB, așa cum avem astazi și va fi sub 6 la sută și vor rămâne profesorii cu fără locuri de muncă.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.