AVEM ASA DE MULTE MILIARDE DE EURO BANII EUROPENI INCAT NU MAI POATE DE BINE ROMANIA

De la aderarea Romaniei la Uniunea European, a avut de-a face cu lot mare de persoane de rasa roman, care au mers prea departe, adica nu au avut de loc o carierea politica transparenta. Nu avem in anul 2019, de loc fonduri europene pentru lansarea de cresterii economice si crearea de noi locuri de munca, astfel incat sa fie masuri de securitatea sociala. Combaterii coruptiei si saraciei sunt teme ne importante pentru majoritatea clasei politice din aceasta tara. Zero cele mai mari si importante proiecte sa fie proiectate de sub toate guvernele politice care au fost la guvernarea lor profitabila si mai ales e singura tara din Europa care nu are acces direct la infrastructura de drumuri moderne si sociala, care ar trebui sa fie program comun determinat de toate cele 300 de partide politice si liderii politice care s-au angajat in sectroul public pe mii de euro pe luna, ca vor face proiecte durabila de dupa 1989.

Am vazut cum toate partidele politice in campania post alegerile europene, sunt tot mai pline de proiecte europene si cum minte, zi de zi opinia publica si presa scrisa, ca liderii si partidele mari au prime de miliarde de euro si principii democratice in avansarea fondurilor europen in Romania. Nici un ratacit din politica mare nu a adus si fie zis si acum Guvernele PSD si cele ale PD, nu au condus la demararea si atragerea de investitii regionale cu toate acestea in continuare mint si arunca lozinci ca au adus miliarde de tone euro, de asta nu mai pot romanii sa munceaca in economia privata, unde sunt veniturile tot mai mici si nivelul de trai, este tot mai neatins de milioane de romani in continuare.

Au plecat milioane de romani pentru ca sunt veniturile tot mai mici si preturile la alimentele de baza si alte sunt extrem de scumpe, intruct nu sunt de loc proiecte majore si impact major economic si cercetare si dezvoltare sociala, de astfel sa fie generate oferte de munca la bine platie si durabile.

Politica tuturor guvernelor a fost unsa de distrugerea clasei de mijloc, si mai ales care au fost in intoxicare a mass-media cu tot felul de venituri impuse de forma pe hartie, care vor pentru ca guvernarea lor sa produca taxe si impozite de lux, si sunt expresii zero obiectivele propuse prin programele lor de guvernare si mai mult politicii publice, prin program de cresterea saracie si coruptia si birocratie publica, din infrastructura mare si mic de inventive. Liderii politicii din partea tuturor partidelor politice se lupta la greu cu Romania, adica tot timpul sunt impotriva celor 22 de milioane de romani, nu au un grad de incredere , fac politica artificiala, si sunt votati la toate tipurile de alegerile electorale de sub 20 la suta, din totalul romanilor de pe listele electorale permanente.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor