AVEM ADEVĂR ŞI VOM AVEA ÎN CONTINUARE

Credem eronat că ţara noastră este o democraţie, când în realitate, a evoluat într-o media craţie, unde mass-media ce ar trebui să taxeze abuzurile politice ia parte la ele. Aceste entităţi comerciale s-au coalizat cu guvernul pentru a ne controla viaţa tot timpul. Nu reprezintă o critică sănătoasă la adresa guvernului. Sunt la fel, chiar mai puternici decât guvernul şi lucrează cu guvernul în comun. 

La Bucureşti, în centrul intereselor legate de putere se află trusturile media, pentru că nu se limitează la a oferi bani, lobby, aşa cum fac celelante industrii, dar ele decid dacă un politician apare sau nu la televizor, iar asta înseamnă putere. Asta e puterea supremă în politică, controlul imaginii. Libertatea este sclavie în România din anul 2014.

 

Dacă partidele politice, pe care le are România nu sunt moderne şi sunt cu politicienii care fac politica pentru politicieni şi nu pentru politică, astfel încât partidele politice să devină şi mai slabe din punctul de vedere politic, aşa cum politicienii îi mint pe romanii că sunt cu trup şi suflet pentru Seful lor .

 

Războiul este pace. Tot devine minciunile adevăr? Libertatea este sclavie severă şi vânzarea de sclavii pe bani de nimic. Ignoranţa este putere. Ar putea un sistem mass-media controlat de către corporaţii globale, având puterea să acopere vocile tuturor oponenţilor, să transforme minciunile în adevăr? Aceste corporaţii nu răspund în fata oamenilor. Numai politicienii le pot stabili regulile. Corporaţiile pot cumpăra politicienii la campaniile electorale, sume atât de mari că politicienii să permită corporaţiilor dereglementate să şi continue practica de a elimina vocile mai slabe, până când rămâne o singură voce, un singur adevăr.

 

În aceste zile, anume senzaţia că felul în care se realizează stirile se schimbă, iar asta se vede cel mai bine în mass-media. Câteodată, nu poţi avea încredere în mass-media, întrucât sunt pentru partidele private de slabă calitate politică şi când ne gândim la democraţie, presupune că în România avem singurul model democratic posibil, ca vârful societăţii omeneşti îl reprezintă democraţia de tip partide politice private.

 

Noi spunem că, în teorie şi în pratică, avem o democraţie foarte slabă. În multe feluri, avem o democraţie înfricoşător de slabă. În multe feluri, avem o democraţie înfricoşător de slabă. Suntem în situaţia în care o mare parte o populaţiei nu votează, nu-i pasă de ce se petrece în politică, este complet pe dinafară, noi numim asta ,,depolizare”. Avem în România o rată de depolizare care i-ar stârni invidia multor partide politice şi private.

 

S-ar interesa cum ar da mai multe pomeni electorale, sau cum aş putea avea şi noi o populaţie atât de pasivă? Elita de 1 la sută, care controlează 90 la sută, din bogăţiile ţării, are la dispoziţie numai partide politice care-i fac jocurile. Ceilalţi 90 la sută dintre oameni n-au nici un partid politic care să-i reprezinte pe buletinul de vot şi nici un reprezentat în Parlamentul României. Totuşi, cei 90 la sută, stă fluture steagurile strigând că ,,Suntem liberi” Vom părea nişte tâmpiţi! Trebuie să lăsăm după noi o explicaţie scrisă.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “AVEM ADEVĂR ŞI VOM AVEA ÎN CONTINUARE”

  1. noi that chung cu gia re spune:

    Excellent post. I used to be checking constantly this blog and I’m inspired! Very useful info specifically the final section 🙂 I take care of such information much. I used to be seeking this certain information for a very lengthy time. Thank you and good luck.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.