AVAND IN VEDERE REDUCEREA CORUPTIEI

Avand in vedere ce priveste reducerea afacerilor de coruptiei publice de orice gen de factura politica acum, prin reducerea birocrtaiei simple si alte masuri serioase de guvernare. Asitenta tehnica din partea Rapoartele MCV-ului cu privire la aderarea Romaniei la spatiul Schengen nu este din cauza afacerile de coruptiei din partea politicienii penalii. Si , lipsa de modernizarea si cresterea infrastructurii sistemului judiciar la nivelul juridic international, in conformitate cu normele de drept si cu alte directive europene venit acum din partea comisiilor parlamentare din cadrul Parlamentului European.

Macellul asupra sistemului de justitiei este acordata de un spor de prosperitate din partea actorii politici si ce au foarte multe probleme legate cu statutul lor politic si viata sociala. Cadrul de procedura penala a fost schimbat si a organizat cele mai multe proteste in Parlament la adresa celor care conduc acum tara. Sistemul de Justitiei si lupta impotriva penalilor pe functii publice ar trebuie sa reprezinte un drept si expresie instutionala a solidaritatii sociale si umane. Dezvoltarea unei noi majoritatii parlamentare, intr-o institutiei parlamentara si sistemul public sa adopte noi mecanisme de colaborare cu principiile fundamentale ale Drepturilor Omului. Reducerea coruptiei publice nu trebuie legalizata spagiile publice si traficului de influenta, si reprezinta cea mai normala norma juridica in prvederea formarii unui e guvernare al statului de drept.

Eliminarea spagiile in forma actuala de guvernare locala si centrala in limita in care cetatenaul nu poate plati taxele si impozitele. Sistemul Social, sufera de boala penalilor si care nu ofera de loc un sistem social activ si transparent astfel incat ajutoare de somaj pentru ocuparii fortei de munca si integrarea tinerilor pe piata muncii a suferit modificarii incat marginalizarii sociale sa fie un puls de motivare sa plece mai repede tinerii din aceasta tara. Lipsa locurilor de munca in bine platie, si asigurarea unui cadrul legislativ pe piata muncii cu forme legale si securitatea individului pe campul muncii nu reprezinta un interes serios din partea politicienii PSD alde , UDRM care vor evaziunii fiscale si milioane de romani sa devina sclavii republice parlamentare penalilor sub patronul penalilor.or.

Astfel, sunt milioane de romani cu venitul minim pe tara care provine din cea mai slaba guvernare politica si sociala, atat la nivelul individului de rand cat si la nivelul tarii in cadrul Uniunii Europene. Ajutoarele sociale pentru persoanele care sunt in zona saraciei severa si care a crescut asupra beneficiarului sociale, nu beneficieaza de loc de un nivel de trai. Munca in Romania este cea mai prosta platita si nu exista de loc legii speciale care sa incurajeze cresterea nivelului de trai, iar Programul de Guvernare ale celor care se declaraca ca guverneaza ofera foarte multe decalaje sociale in clase sociale. Prin ajutoarele sociale sunt 4 la suta, din populatia tarii care traesc astfel pe ajutoare sociale care sunt foarte putine comparativ cu altetarii din Uniunea Europeana, care acorda o deosebita atentiei sporita spre grupurile sociale care sunt in zona excluziunii sociale. Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, nu organiezeaza de loc targuri pentru cresterea numarului de noi locuri de munca si nu se preocupa de loc in vederea a fii la guvernare noi reforme sociale si Justitia Sociala este pentru cresterea ratei a somajului pe toate zonele sociale si pentru a mai pleca alte milioane de romani in afara tarii.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !