AVÂND ÎN VEDERE POLITICA CUM SE EXTINDE ACUM

 

Democraţia din România, a facut foarte multe schimbari politice pentru a avea îndoieli cu privire la ceea ce este democraţia care stie despre toate. Democratizarea partidelor politice din cadrul arenei politice naţionale, arată că majoritatea dintre politiceni nu sunt mai aproape de românii, deoarece politica lor este mai slabă şi nu vor să se extindă ca participarea românilor să fie la actele politice, privind rezolvarea problemelor ale politicienilor. 

Democratizarea României la nivelul de politică europeană, mai trebuie să fie adoptat în cadrul sferei politice globale, deoarece actuala politică executivă, nu este la procesul de ridicarea de non-valori politice ale culturii, astfel încât confirmă că nu are guvernul experientă şi nu vrea sa lucreze pentru o societate să fie mai democratică. Deci acest guvern de slaba guvernare, nu a facut multe obiective importente, şi nu produce nimic bun din punctul de vedere de putere politică asupra dezvoltarii puterii economice.

 

 

Democraţia nu este ceea se se vinde din gura tuturor politicenilor de la guvernarea de ciolane de lux, deoarece românii vadă foarte bine că nu sunt reprezentate interesele lor fundamentale, prin procesul de guvernare legislativă care este expresia excutivului pe domeniul public.  Calitatea de guvernare al guvernului Ponta 4, nu are mai mult de nota ,,1”, deoarece nu oferă egalitate şi calitate a nivelului de trai, care se vede foarte bine în mai rau,  în fiecare lună, în viata tuturor românilor.

 

 

Guvernul PSD, cu partide de 2 la sută, trebuie să fie la simulare de guvernare economică, deoarece problemele tuturor românilor sunt în cresterii, astfel încât toate problemele românilor sunt expresia problemelor politicenilor, care sunt cu mega dosare penale pentru corupţie la nivelul avansat. Din programul de guvernare pe care sta guvernul Ponta 4, la guvernarea de clientelă politică de partide private, nu prevede masurile de relansarea economică şi dreptate socială, precum modernizarea infrastructurii educatiei, sănatate publică, şi lipsa de alternative economice la ordinea financiară mondială.

 

 

Este nevoie pentru România de dezvoltarea infrastructurii de gândire umaniste, asupra infrastructurii scolare, pentru renovarea spitalelor, sau sănatate publică la nivelul democratiei, educaţie gratuită pentru românii cu drept de vot, indiferent de vârstă, mediul inconjurător să fie reabilitat, securitatea să fie modernă, nu cu mecansisme anti comuniste.

 

Pentru a vedea foarte bine rezultatele guvernarii Ponta 4, propun un ,,audit extern” din partea organelor de presă internaţionale, care comunică cu infrastructură de mass-media din România. Astfel spus, modernizarea programului de guvernare ale tuturor partidelor de la guvernare, ce cere să vină  cu un nou program de guvernare şi normal din punctul de vedere economic şi social. Domocraţia nu pătrunde în guvernul Ponta 4, de la PSD, pentru că nu vrea să muncească la actualele probleme ale milioanele de românii, care sunt cu fără locuri de muncă şi cu fară asigurari de sănătate.

 

Dezvoltarea creativităţii şi inovării în cadrul educaţiei, în dezvoltarea artei şi culturii în modernizarea statului român, plecă cât învesteste statul român pentru românii. Statul român, nu trebuie să pună resticţii, când vine vorbă de educaţia românilor, întruct statul român, trebuie să fie din partea românilor , prin multă educaţie de cea mai bună calitate şi egalitate pentru toţi.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro