AVAND IN VEDERE CEEA CE AVEM PENTRU EI

 

Programul de guvernare al PSD , nu numai ca distruge Romania , dar se vinde numai iluzii asupra mediului de afaceri. Cresterea economica si social, a scazut cu miliarde de euro, pentru anul 2017. Avem, prin actuala majoritatea parlamentara cel mai slab guvern din cele spate guvern ale Romaniei. Guvernarea penalilor si care sunt numai cu resturi politice intelectuale la guvernarea tuturor intereselor personale, au elaborat cica un plan de dezvoltare economica in mediul rural si urban, ceea ce este o mare minciuna. Sectorul privat nu are cum sa ofere de loc locuri de munca la rata somajului in randul tinerilor care se ridica la peste 56 la suta.

Guvernul PSD, se joaca bine de guvernarea, ofera numai ce nu este in Programul politic de guvernare. Au distrus mediul privat, cu cresterea poverilor fiscale, din cauza mediului de afaceri, care sunt in starda sa protesteze in mod democratic impotriva abuzurilor de putere din partea cimei rosiei. Nu exista de loc un Mister al fondurilor europene si al Mediul de Afaceri, sa elaboreze proiect si sa promoveze un program de tara privind proiecte de tara asupra mediului rural. Dezvoltare, modernizare, si cresterea economica asupra cresterii nivelului de trai, nu sunt aceste programe specifice de guvernare in anul 2017. Lichidarea investitiilor dedicate doar cu contacte speciale asupra clientelei politice din cadrul majoritati parlamentare.  Un guvern al elitelor penale din Parlament, au distrus puterea executiva astfel incat sa nu mai avem de loc un Guvern care sa munceasca si sa produca un programe de guvernare de care este nevoie in conformitate cu realitatea soci-economica.

 

Izolarea Romaniei de la prioritatile si obiective de construirea de ceva la guvernare? nu sunt in agenda publica din partea guvernantilor. Prin lipsa de viziune, din partea guvernului PSD, au demonstrat cu nu respect de loc programul politic de guvernare. O guvernare zero. Nu vor fonduri europene, nu vor de loc sa vina cu proiecte si sa rduca actele de coruptiei de pe masa de guvernare. Obiectivele regimului PSD, sunt distrugerea Statului Roman, si multe acte de cinism asupra statului de drept. De ce nu avem o economica romaneasca moderna si de ce nu se vrea sa fie pe piata muncii mai multe locuri de munca in mediul rural,? Solutia Guvernului PSD, este sa ofere mai zero reforme economice si sa aduca promisiuni electorale care sunt de loc onorate.

In anul 2017, de loc ni vine dezvoltarea economica directa si lipsa investitiilor straine de orice fel, vor crea numai probleme fundamentale, constitutionale, si lipsa de forta de munca apta sa lucreze pe campul muncii. Problemele de multiple severe la adresa crizei politice interne, se ofera din partea guvernului de doi lei, care nu face absolut nimic la guvernare. Un guvern compus de numai eleite politice penale si care au dosare penale pe rol pentru  trafic de acte de coruptiei in forma avansata.

 

De cand au venit elitele penale la guvernare, cu Guvernul Dragnea , Tariceanu si Grindeanu, au indatorat pe Statul Roman, la miliarde de euro, mai mult de cat erau crizele economice in Romania. Viziunii sunt de lipsa de calitatea politica in actul de guvernare directa. Comunicarea penalilor cu opinia publica, este sa distruga tara si mai ale sa nu fie onorate proiectele de tara , in principal in perioada urmatoare.  Romania nu va ave de loc dezvoltare si crestere economica, sub toate guvernele PSD.

Aceste datorii galopante sunt cea mai egoistă cale de a cheltui banii generațiilor viitoare. Pur și simplu, Dragnea le bagă mâna în buzunar copiilor și nepoților noștri, fără să-i întrebe. Una e să le iei ceva (banii) ca să le lași moștenire altceva (de exemplu, autostrăzi), și alta e să le toci banii fără a le lăsa nimic.

Ecuația e cinică și toxică: Dragnea le împarte pensionarilor de azi (care merg la vot) banii copiilor lor (care nu prea merg la vot) și ai nepoților lor (unii dintre ei, încă nenăscuți).

Voi, prea-deștepții care nu ați votat pe 11 decembrie, înțelegeți ce nenorocire v-ați provocat singuri? Pricepeți, măcar acum, cât rău v-ați făcut vouă și copiilor voștri? Înțelegeți că ați pus umărul la distrugerea țării pe care, desigur, o iubiți atât de
mult?

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro