AVAND 60 DE ANI IN POLITICA NU VA FACE NIMIC IN POLITICA

 

Avand 60 de ani in politica de lipsa de viziunii toate miscarile sociale in schimbarea traficului politic la guvernare, nu se va face nimic. Alegerea unui presedinte corupt si cu peste 60 de ani, si cu o papusa de pus in vitrina, va schimba in mod negativ modul de a face politica doar pentru clientela politica in anii uramtori? Mama penalilor de la guvernare cu fare de loc reforme si in miscarea sociala la guvernarea social democratica al guvernului PSD-ALDE, sunt fosti sefi de securitate si noii clinetii la dosarele penale care astfel incat ideologia lor politica nu este nici prea departe revizuita si reformista. Guvernul PSD-ALDE ar putea fi demis de catre Parlament, din cauza scandarurilor mari de coruptiei care se petrece acum pe masa guvernului.

Cu noi proteste politice la guvernare este convins, in timp ce , nu face nimic si nu libreaza de loc masurile propuse din campanii electorale catre beneficiarii si peste 5 milioane de gospodarii au mari probleme privind cresterea rapida a saraciei de toate felurile.

Alegerea mama penalilor la conducerea tarii in anul 2019, se va face politica de 60 de ani, cu fara de loc expereinta politica calitativa si cantitative. Penalii de la guvernare au in jur de 50 de ani si 60 de ani, care protesteaza impotriva vointei lor politice si au ales calea politici sa isi bata in mod vadit joc de milioane de romani, deoarece ei sunt calicii cei penali pe linia lor dreapta politica. Stanga politica este pe drumul penalilor la guvernare si nu curge de loc prosperitatea si solidaritatea sociala din toate programele de guvernare. Cu un guvern care se preface tot mai mult ca este de ideologie sociala centru-stanga, minte tot mai mult ca lucreaza pentru promovarea investitiilor straine directe si indirecte, iar nu mai putem spune ca ar putea fi realizate de loc investitii sociale si incluziune sociale , pentru eradicarea soamjului si saraciei severa, fiind o boala a coruptiei si cu efecte periculoase pe termen durabil. Dar astazi, se realizeaza noi poveri fiscale, cum ar fi impozite tot mai mari pentru reducerea consumului si a locurilor de munca la nivel national.

 www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.