ATAT SE POATE FACE MAI MULT

 

Atat se poate face mai mult prin toată România, cu fara o simulare de dezvoltarea socio-economică a României in conformitate cu Politică modernă de la marile puterii democratice globale. Nu avem adevarate viziunii in refacerea ratiunii şi de noi organe de interne in devoltarea politică de bună calitate. Nu avem cresterii economice care să producă locuri de munca de bună calitate, pentru că nu mai avem devoltare rurală şi urbană, cu accent pe devoltarea de noi proiecte mari de tara.

Programul de guvernare ale Guvernului Ponta 4, nu este in conformitate cu realitatea actuala si economic din toată Romania, deoarece are foarte mari minusuri si care nu aduce progresul de prosperitate economică, adica cresterea nivelului de tari. Nu avem programe sociale, care să fie cu functii solide în dezvolatrea si cresterii economice pe calea naturală. Avem un guvern care nu lucreaza la bucataria cresterii economice si care să fie la  dezvoltarea cresterea nivelului de tara, deoarece nu are specialisti in dezvoltarea reformelor , care să contine obiective specifice coerente şi modernizarea economiei sociale.

 

O estimare de lungă durată, prevede că Romania, in perioadă următoare, este aderată din nou la alte noi masuri de austeriate, cu indexarea poverii fiscale, care insemnaă multă coruptiei si corupti, pe cresterea sărăciei, pentru milioanele de romanii in toata România.

 

Puterea din România fie in Parlament si cu puterea de guvernare, nu prevede o viziune şi nu atinge obiectivele de aderare mai profundă în clubul Uniunii Europene, deoarece nu are proiecte şi programe de combaterea  coruptiei economice şi eradicarea sărăciei severe, sunt cele mai mari probleme care se vând in toată România. Nu sunt locuri de muncă după cerere si oferta fortei de muncă ţi care nu este actualizată şi de asta pleacă milioane românii de bună calitate, pe alte meleguri străine, pentru ca Guvernu nu oferă locuri de muncă bine plătite, prin masurile bine gândite, din punctul de vedere a legiferării şi a executării prin guvernarea economică.

 

România este condusă de partidele politice care nu au ce să ofere tuturor românilor, deoarece partidele sunt lipsite de reforme şi nu au programe democratice in buna guvernare, numai de guvernarea baronilor, prin partide private şi extinderea clientelei politice la toate procesele de guvernare locală, natională, care nu guvernează cu instabilitatea economică pentru milioane de românii cu drept de vot.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.