ATAC DUR LA TOATE PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA

 

Europarlamentarul român Cristian PREDA , a reacționat foarte dur la adresa celor mai mari partide politice de pe sfera politică național, pe pagina de facebook cu privire la cel mai mare scandal de corupției la nivel local și al anului politic 2015, care se referă la reținerea edilului Bucureștiului, Sorin Oprescu, pentru  fapte înalte de corupție.

Preda sugerează că social-democrații și liberalii ar trebui să-și ceară scuze deoarece l-au susținut pe Oprescu în campania electorală.

„Încă un primar a fost prins luând mită: Sorin Oprescu, susținut ultima dată și de PSD, și de PNL. Nu vom auzi scuze din partea acestor partide. Sunt ocupate să caute candidați pentru primării”, a scris Preda.

Corupția politică a fost tot timpul model de guvernare ale tuturor partidelor politice de pe arena politică națională, privind acum la zona de accept reformele statului de drept, să fie la putere de a guverna asupra democratizării statului Român, care nu au fost de loc timp de 25 de ani, la procesele democratice moderne.

Cel mai bun politician și care poți să înveți artă politică și care cunoaște foarte bine sistemul politic romanesc din toate regimurile politice din trecut și viitor și nu numai românesc, cere demisia tuturor politicienilor penali, care sunt azi la guvernare și funcționează în aparatul administrativ central și cel local.

Pentru alegerile parlamentare și locale din anul 2016, președintele tuturor romanilor Klaus Iohannis, a modernizat sistemul electoral românesc, privind finanțarea partidelor politice și a companiei electorale și privind administrația publică locală și națională, să nu mai fie politizată și să vină în ajutorul tuturor romanilor.

Alegerile electorale care vor fi mai democratice, prevede și alte forțe politice noi și care sunt partide politice non parlamentare, deoarece vor primi primă electorală de la milioane de romani cu drept de vot, dacă se declară că sunt loiali și vor fie de partea statului de drept, să meargă la zona de combaterea corupției și sclaviei politice, care vine din partea partidelor politice mari și care sunt pline de penali, cu dosare penale pentru afaceri de corupției.

 

Clientela politică trebuie eliminată din viața politică și făcute reforme economice și politice mari, care să aducă programe economice mari de investiții strategice, care ar înseamnă milioane de locuri de muncă foarte bune și bine plătite, care sunt nevoi acum pentru peste 10 milioane de romani, deoarece Guvernul PSD și alte partide mărunte, nu oferă programe de crearea de locuri de muncă, și numai programe înalte de corupției împotriva firului ierbii.

ZiarulViitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro