ASTFEL DE POLITICA ZERO

România nu are nevoie de astfel de politica și de partide și de un sistem de votare ci care erijează de lipsa de ideologii si dictrine politice care se gândesc la clientela lor politica și de loc la binele celorlați . Privind unele dezbaterii politice pe teme politice despre Justiția, arata cum au votat milioane de romani ca sistemul de justiției din România sa facă abuzuri grave și sa fie sub labelele tuturor penalilor din Parlamentul penal. Trebuie sa fie înfăptuita în funcție de lege, echitate, și dreptate sociala. Lipsa de măsuri originale politice în România, regimentează idea ca se lupta cordoane de penalii pe funcții publice la nivelul cel mai înalt pentru interesele de grupuri mafiotice și zero lupta împotriva celor care fac abuzuri grave. Lupta nu se duce pentru guvernare în forma buna, lupta se duce pentru afaceri de corupției publice și văzând cea mai slaba politica sacra și reprezentata de lucrătorii și muncitori din domeniul public. Lipsa de lovitura de stat pentru Revoluție sociala și pentru noi, pentru a trai mai bine în sus și nu mult în jos, se fala la limitele sub existenta.

Majoritatea politicienilor nu se vad si nu de loc in putere politica si nu sunt de loc mari politicieni de stat, și sunt muncitori necalificați la locul de munca și nu vor nici pe departe binele tarii noastre, de cei care ne conduc de 30 de ani, și care îNICă nu a venit de loc schimbarea politica cea mai adevărata și originala.

Alternativa la ura, la dezbinare, la violenta agresiva și zero oameni decenți în politica legislativa, au cultiva un Guvern care are probleme politice și care nu are o alternativa politica sa nu mai fie sub conducerii de clanuri politice .Care partidele care au luat 30 la suta, la alegerile europene, nu mai vor lua de loc 20 la suta, sunt structuri politice ce au fără statulul partidelor politice și care ar trebui sa emana ideologi politice și care sa fie expresii programe politice de guvernare. Nu se vrea sa avem partide politice de astfel incat de criza economica și grave probleme sociale și lipsa de infrastructura și un sistem de educatie mai modern încă nu avem parte sa fie la statul bunăstării sociale. Manifestările politice au fost girate pe domeniul public de funcționari penali și care cică guvernează la abolirea corupțiilor de pe funcții publice din aparatul de stat. Aceștia fura drepturile omului fura râu și încasează miliarde de contracte fictive pe taxe și impozitele oamenilor, dovedind cât de mult sunt discriminați romanii în propria lor tara, și ne având de loc principul egalitatii de șanse în contextul european și romanesc. Mai nebuni și cu fata de nebuni avem parte tot mai mult in toata România în sistemul politic din România, care se minte pe el și se vad numai cu nasul de pe sus, ca vor pune mana pe toată guvernele locale și vor da și prim ministru de tara și vor face consultanta pubica prin atragerea de fonduri europene in cadrul firmele private si zero platitare de taxe si impozite de venit.

AR FI ALEGERILE PARLAMENTARE SI PENTRU ALEGERILE DE STAT PENTRU ROMANIA in 2019, cu afaceri de minciuni in fondurile europene și sa nu primească de loc romanii milioane de euro.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro