ASTEPTĂM MULT ŞI BINE CĂ NU VA FI BINE ÎN TOATĂ ROMÂNIA

 

 

Guvernul Ponta 3, nu al României, se află din nou în campanie electorală şi nu vrea să guverneze această ţară, şi care se află plină de numai probleme financiare şi cu criza socială, astfel încât în campania electorală din 2012 pentru alegerile parlamentare, au promis milioanelor de romanii cu fără locuri de munca, un milion de noi locuri de munca, şi azi Guvernul PSD, a declarat, că nu are un cadrul legislative, privind generarea de locuri de munca şi că guvernul este numai producător de taxe şi impozite, adică cel mai mare consumator de poverii fiscale.

 

Executivul României, nu are măsuri legislative, privind motivarea mediului de afaceri, privind scăderea evaziunii fiscale şi nu are programe economice speciale, pentru reducerii poverii fiscale, pentru angajatorii care sunt cu fără locuri de munca de foarte mult timp şi acum. Guvernul Ponta al PSD-ului, nu are un cadrul stimulativ, în parteneriat cu mediul de afaceri privind combaterea sclaviei severe şi ocupării în mediul privat, ai milioanelor de persoane care sunt sclavi pe plantaţia, deoarece Guvernul este preocupat de creşterii preturilor la raft, pentru indexarea infraţiei şi a evaziunii cu munca la negru.

 

 

Astfel, nu se creează milioane de locuri de munca de înaltă calitate şi sigure, pentru fiecare român să aibă posibilitatea de a muncii corect şi de a câstiga banii necesari de întreţinerii unei familii şi pentru viitorul României, întrucât guvernul partidelor private şi plină de clientelă politică din zona mediului de afaceri, nu prevede prosperitate economică şi socială şi vrea numai criză socială masivă.

 

Reducerea TVA-ului, din programul de guvernare al guvernului Ponta 3, nu a fost adoptat de Parlament, deoarece nu au proiecte economice şi programe financiare serioase la problemele mari din zona infrastructurii economice şi sociale, astfel măsuri privind reducerea poverii fiscale pe muncă şi scutirea de la plată a profitului reinvestit  nu sunt acum, pentru că sunt din cauza scrutinul electoral de alegerile prezidenţiale, care prevede o campanie electorală cu foarte multe miliarde de euro, pe praful asta economic, din taxele şi impozitele ale romanilor.

 

Guvernul Ponta 3, nu a absorbit întru-un an mai mult decât în ultimii patru ani, şi să ajuns la sub 15 la sută, la fondurilor de coeziune, inclusiv prin blocarea tuturor programelor europene, deoarece guvernul PSD, nu prevede infrastructură de proiecte europene şi prevede numai lipsa fondurilor europene în zona economică care nu prevede locuri de munca de înaltă calitate şi sigure.

 

Rata şomajului este în rândul tinerilor românii cu vârstele 18-30 de ani, de peste 40 la sută, şi cu tendinţă de creştere de criza socială şi financiară, având în vedere că nu sunt programe speciale şi economice din partea guvernului, care să ajute pe romanii cu drept de vot, să îşi găsească un loc de munca cât se poate de decent şi la realitatea economică şi nu cu peste 300 de ore pe lună şi cu 150 de euro, pe munca vândută pe bani de nimic, pentru extinderea sclaviilor la firmelor private din partidele private de la guvernare, care îi vinde pe romanii ca pe niste sclavii.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro