ASTAZI NU MAI AU CE FACE DE LOC

 

Cu toate cuvintele, PSD si ALDE au anuntat ca vor scoate in strada 1 milion de oameni pentru a merge la guvernare. Comportamentul abuziv al PSD se confirma tot mai mult in practica lor de guvernare, de aceasta motiunii de cenzura, deoarece acest Guvern a reusit sa puna in cap toate categoriile sociale din societate. PSD si ALDE se comporta in Parlament ca fiind cel mai scut abuziv de putere si de voturi in anul 2016, dupa cea au incalcat tot timpul Regulamentul intern al Camerei Deputatilor si Senatului.

Mai mult de cat atat, conducerea PSD si ALDE atesta masura de abuz legislativ si aceasta initiativa este vadit gestionata de actorii PSD si ALDE, ce au refuzat sa lase presa in pace si a trecut la jigniri. Astfel incat, programul de guvernare aduce noi derapaje de putere la guvernare, iar motiunea de cenzura a trecut sa faca non-abuzuri penale la fara numar , nu mai este un test democratic.

 

Statul paralel sustine noi agentii ai serviciilor secret in functii importante in Guvern si mai ales in Parlament. Statul paralel este un nou concept politic creat de politicienii penali cu mult mai multe dosare penale de cat au putut fura din bunastarea sociala si economica a oamenilor. Clica oligarhica care penetreaza , cu multe lipsuri si lipsit de caracter si principii, agresivii si fara o minima cultura politica , si sunt patroni in cele mai divers functii inalte.. In statul paralel care este Serviciul de invoramtii al serviciilor secrete si politia post-decembrista, face parte actorii peste probleme penale ca principiul motto-ul principalul scop si obiectiv este violarea bugetele locale si bugetul de taxe si impozite cel mai mare.

Razboiul statului paralel creat de PSD cu fara idei, sau programe de guvernare de tara, nu poate fi numit partidul DNA., multinationalele si bine mersi unele servicii secrete si cultura lor politic de la guvernare al regimului PSDcare isi etaleaza jegurile ideologie de guvernare si politica asupra deciziilor publice administrative. Astfel incat, penalii baronii si vedetele politice cu praf mare de dosare la afacerile de coruptiei, au creat in sanul lor de guvernare doua guverne, care astfel se poate deduce a fi numit statul paralel.

Guvernul PSD pretinde in continuare ca guverneaza pentru saraci, iar Revolutia penalilor se manifesta prin toate grupurile socio-profesionale, profesori, medicii, elitele intelectuale, ziarisi si jurnalistii de top, iar copii si studenti, sunt cu gandul la activitatea guvernului care miroase pur si simplul, dezastru in toate domeniile ale Romaniei.

Problemele de multiple politice din partea PSD si alte partide penale, sunt urmatoarele?49 la suta dintr-e elevii sunt foarte saraci. 56 la suta dintre copii si 8 milioane de romani traiesc in mult mai rau decat saracia extrema, 9 milioane de romani sunt la munca in Diaspora Romaniei, Spitale regionale nu sunt de loc,  iar spitalele de acum 50 de ani, sunt focare de infectii. Se fura in continuare sume importante din investitii publice si care sunt pe zero in anul 2017, din partea tuturor politicienilor de pe sfera publica. Lipsa unui Guvern si alte instrumente legislative moderne continua nebunia reducerilor de cresterii economice, iar promotorul crizelor financiare si sociale nu sunt altcineva de cat liderii politici din toate tabelele politice care au creat o adevarata mizerie publica si ca repeta astfel de guvernare si guvernare la nivel national.

ZiarulViitorl.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!