ARTA CUVINTELOR DE VALOARE SUNT ŞI LA NOI ACUM

La unificarea cu Dumnezeu, se ajunge prin desăvârşirea lepădare de sine, ascultare, smerenia şi dragostea. Vorbeşte în aşa fel încât ceilanţi să iubească să te asculte. Ascultare în aşa fel încât ceilanţi să iubească să îţi vorbească. Dumnezeu poate fi văzut, dar trebuie să ai inima foarte curată.

Roagă-te întotdeauna să ai ochii care să vadă lucrurile bune, o inimă care să ierte şi ce este de neiertat, un creier care să uite răul şi un suflet care să nu îşi piardă niciodată speranţa. Nu vom găsi pacea în jurul nostru, pace vine din interior.

 

Să nu crezi întru-un profet care nu are credinţă şi dragoste pentru munca ta. Putem judeca inima unui om după modul în care tratează pe oameni şi animalele din jurul lui. Din când în când este bine să te opreşte din urmărirea fericirii şi să te mulţumeşti să fii fericit cu ce ai în prezent.

 

 

Cu ce gură vei spune-auzi-mă Doamne, când tu însuşi nu-l auzi pe cel sărac şi Tu eşti plin de avere şi nu te interesează de aproapele tău. Fii lui Dumnezeu, se văd prin multă credinţă şi nu trebui să ştii, că ei au o misiune în urma asta, adică un suflet de mântuit.

 

E atâta gălăgie pe pământ, sunt atâtea miliarde mari de păcate din viata oamenilor, ca să nu se mai audă sau să se vadă nimic din cer. Calea ta nu va fi întotdeauna mai uşoară. Vor fi greutăţi, pierderi şi lecţii. Nu-ţi pierde speranţa pe drum. E-şti exact acolo unde trebuie să fii.

 

Copiii vor rămâne întotdeauna singura putere care te împinge să mergi înainte chiar şi atunci când în interiorul tău nu vei decât să te opreşti. Să nu vă pierdeţii credinţa, deoarece fiecare zi ne poate aduce ceva mai bun. Să învâţăm să iubim un pic mai mult, astfel încât să nu mai fim împotriva noastră tot mai mult, pentru că dragostea, pacea şi inima curată, vine de la Dumnezeu.

 

Eu nu cred în politicieni şi numai în Dumnezeu, deoarece politicieni sunt nimeni în faţa lui Dumnezeu. Ajută-i întotdeauna pe semenii tăi şi Dumnezeu te va binecuvânta cu ajutorul lui. Trebuie să ai totuşi ceva inteligenţă ca să te doară că nu ai destulă. Nu ştiu unde duce drumul meu, dar merge mai bine când, mă gândesc mai mult pentru Dumnezeu.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.