ARMA CEA MAI BUNA SUNT PROTESTELE

 

Anticorputie. Procurori Independenti. Judecatori indepedenti, Stat de drept pentru eradicarea saraciei multiple, Sistemul judiciar sa fie in slujba cetatenilor. Libertatea economica nu preturi mari la raft. Locuri noi de munca pentru cresterea nivelului de trai, si nu programe de guvernare pentru multe afaceri de coruptie. Nu se vrea sa fie alternativa politica deoarece clasa periculoasa se afla la guvernare sint institutii publice politizate si care suge tot profitul de pe urma oamenilor.

De ce se intampa asa de multe impotriva Justitiei

Toate partidele politice sunt foarte preocupate foarte mult si inetresate de lupta impotriva statului de drept pentru slabirea indepndentei Justitiei si pentru mai putine drepturi politice si civile, de genul ca procurorii si judecatorii ar trebuie sa fie controlati mai bine de factorul politic si de Guvernele politice?

Lupta adevarata a inceput si divizarea din anul 2016, despre un Cod Penal al Penalilor de monstrele politice pe functii publice foarte multe ajutoare sociale de la stat si sunt Asistati Sociali de lux, deoarece parlamentarii din  formula majoritatea parlamentara sunt votati de romanii sa distruga tot ce mai circula prin tara asta. Penalii au amputat unele puterii al puterilor si separatilor puterilor in stat la nivelul unei Camerei Deputatilor, astfel incat sa scape toti penalii de sub urmarirea penala in curs.

Singura tara din Uniunea Europeana care se manifesta impotriva Uniunii Europene, impotriva directivele europene si care nu vrea fonduri eruopene pentru combaterea saraciei si alte ciume de toate zonele politice, se afla Romania. Romania, nu are niciun proiect serios de tara, singurul este migratiei de milioane de romani la munca in Diaspora. Si, protestele de starda si din piata Guvernului PSD, nu mai au valoare politica, deoarece voturile serioase , s-au saturat de minciuna si manipulare gosolana si ieftina . Este un Guvern care nu creaza nimic si nu promoveaza de loc programul de guvernare sa guverneze, astfel incat rata somajului si cresterea saraciei si coruptiei merg mai bine de cat infaltiei de doua cifre la ordinea politica executiva.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !