ARE NEVOIE DE MULTE

 

In Romania, nu sunt de loc locuri de munca de înaltă calitate și sigure, deoarece sunt milioane de locuri de muncă pe câmpul muncii cu cele mai mici venituri. Automodernizara dezvoltată ca atare pe cresterea costurilor sociale și gradului de educației pe prima mâna, trebuie sî devină o proprie fundamentală din partea bugetului de stat pentru anul 2016. Laturile negative ale societatii civile sunt că sunt numai milioane de probleme economice și sociale. Economia de dezvoltare nu mai trebuie să fie împotriva omului care lucrează mult pe nimic, este nevoie de deschiderii de miliarde de investitii publice prin combaterii birocrației și corupției. Nu mai vrem milioane de romani cu venituri mici și alte milioane de romani cu fara locuri de munca pentru anul viitor.

Dacă până acum nu sa lucrat, pe măsură automodernizării și indexarea de securitate socială și cu cea pe creșterea nivelului de trai, tot mai mult este nevoie acum, asta nu exclude, ca noul guvern să facă ce a facut guvernul cel mai slab și care nu a fost niciodată cu experiență de a lucra cu lucruri noi în tot felul de coeziuni și de dezvoltarea de o creștere economică care să producă noi locuri de muncă de prima mână.

Astfel, nu mai avem nevoie de motor de sărăcie de multiple severe, de corupție politică din partea partidelor politice care au tăia salarii și investitii publice și care au lucrat tot timpul împotriva acestei tari, impotriva dezvoltarea socială cu caracter umanist. Noul guvern de gândirii politice moderne și care dorește să se angajeze privind mai multă muncă pe ordinea administrativă locală și centrală, trebuie să deschidă mai multe uși care să cuprindă generarea de milioane de euro pentru investiții de orice fel gen, resurse financiare pe educație în modernizarea omului de viitor, și nu costul pe elev și finanțare mai multă și importantă pe instituții de învățământ care se declară că dau rezultate notabile.

Creșterea nivelului de trai și creșterea economică care să producă milioane de locuri de muncă prin deschiderii de investiții, ca urmare a unui guvern care nu face politică și că guvernează la nivelul tuturor și nu împotriva tuturor , va duce la rezultate importante pe care cere creșterea nivelului sociale, la apariția unui anumite de de grupuri de plus valoare al produsului social total deci la modernizarea statului român, care să oferă bunăstare și politici publice de care cere nevoie acum poporul român.

Schimbarea politică, trebuie să fie vorba de schimbarea economică, după anul 2015, care să combină schimbării radicale de eradicarea sărăciei și corupției din partea partidelor politice. Trebui că acest guvern CIOROS să lucreze cu sporirea creerea de politicii publice să fie pline de viziunii noi și asupra societații, care se bazează pe o schimbare de altfel de educație pentru sănătate publică modernă și un nivel pe plus de altul de dezvoltare a forțelor de muncă pe piața a forței de muncă. Muncă din România nu mai vrea venituri mici pentru muncă multă pentru milioane de români cu drept de vot.

 

ZiarulViiitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro