AR TREBUIE SA FACEM SI NOI UN PARTID POLITIC

Dreptul de a face un partid politic nou si modern, trebuie sa continuma lupat politica pe calea libera deja este ocupat un spatiul despre o politica moderna si care sa avem in centrul noua, calitatea oamenilor. Dreptul la afacerile ideologie au fost lansate de catre persoane din randul oamenilor de afaceri, care inca nu sunt pe drumul de a face ceva spre bine inca a Romaniei , inca? In centrul verii, din Romania, au gasit un lider care nu este in Parlament si la organele administrative teritoriale publice.

Timp de 28 de ani, niciun partid politic si parlamentar care a primit din bugetele Statului Roman, miliarde de euro, nu a fost pentru Statul Roman si sa ofere ajutor umanitar si mai ales liderii lor a avut scoala prostitutiei politice de pe anunturile din ziar. Aceasta suferinta numirea de numai guverne tot mai lipsite de guvernare si mai ales in randurile sale au fost numai resturi politice, au facut ca toate alegerile democratice sa fie linsate si fraudate in tot timpul, cu softul de la serviciile secrete. Termenul de resetarea clasei politice a suferit peste 40 de cutremuri si din alegerile fundamentale , de fapt si de drept opinia publica, a lasat pe toate [artidele politice sa isi bata joc in mod direct pentru a se face de rusine. Mai putin, de fiecare zi, la ordinea de zi a aparut ideea de se ridica un nou partid politic de la zero impotriva tuturor partidelor politice pentru a prelua NU guvernarea PSD. Este o criza politica tot mai la fundul sacului a tuturor partidelor de ideologii comune si nu exista de loc diferente politice intre PSD si PNL sau partidele mici ALDE si PMP. Colapsul economiei sociale si lipsa de necesitatea de a face ceva ce au nevoie oamenii, impune pe piata politica interna, sa vina si alte noi partide politice. Lupta politica nu este intre ideologii de intelectuali din partea marilor partide parlamentare, si pentru afacerile de coruptiei si cresterea saraciei severe tot mai mult.

In centrul de vara, au fost discutate foarte multe ideii ca ar trebui sa vina un partid politic mic si foarte mic, pe calea libera deja ocupata de catre unii intelectualii sa puna mana pe proiectul acesta. Problema politica e ca este lipsa de oamenii de incredere, care sa determinarea lor cost sa  lucreze la o afacere politica moderna si de succes. Se discuta cine sa fie presedintele celui mai nou partid politic si unde sa fie sediul mama, niciun caz la Vaslui? Exista o conducere formala Executiva? ,, Avem cateva repere politice care ar trebuie sa fie in viata noastra politica interna, pe bazele lor solide si de incredere, pentru a lansa oferta la alegerilor parlamentare si locale, la sub termen,,?

Dupa ce milioane de voturi si de oamenii au fost impotriva tuturor partidelor politice de peste 300 de numar, a avenit si inca mai este timp sa vina alte noi proiecte politice serioase si de incredere solida, pentru pregatirea unor oferte politice serioase si mai ales programul partidului politic si logo si culorile si simbolul partidului, platforma de dezbatere politica, deoarece anul 2014, din punctul de vedere politic, a fost impotriva sa fie ceva nou in structura politica solida.

 

Este dreptul politic sa fie noi proiecte de derulare pentru patru anii-cele mai bune candidaturi vor fi votate de cei care se uita la televizor, pentru prima linie este in alegerile parlamentare din 2018, dreptul la munca politica este gratuit si la un loc de munca. Au fost trimise unele initiative parlamentare de cooperare cu unii parlamentari cei mai activi, dar inca nu exista ceva serios, din partea tuturor partidelor politice. Deja exista echipe mixte care vor sa vina un nou partid politic in diferite zone din tara. Altii liderii vor sa vina partidul cel mai modern si care are cu ce sa garanteze in luna septembrie 2017. Inca nu exista oficial un sediul mama a partidului, primirea membrilor este permis pe baza unei intelegierii serioase. Trebuie sa fie fonduri financiare de milioane de euro, pentru a veni cel mai bun partid politic in Romania. Sunt foarte multe grupuri mafiotice care se opun cu serviciile lor secrete, dar cand apare primul vapor pe val , atunci nu mai are cine sa se opuna. Milioane de romani care nu au fost de loc la cea mai are putere politica directa, au dreptul politic sa vina langa noi. Partidul nu este din partea fabricii de Stiinte Politice .

 

 

 

Gavrilescu

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !