AR PUTEA AVEM CRESTERE IN CRESTEREA ECONOMICA IN ANUL 2018

 

Romania este in criza economica de 30 de ani. Ar putea economia romaneasca sa fie una dintre cele mai competitive si cu cresterea economica pentru modernizarea claitatii vietii si al nivelului de trai in anul 2018? Guvernele in Romania au fost toate pentru slaba politica si zero proiecte de tara. Referitor la rata de credit pentru cresterea economica in anul curent se distruge pe doua coridoare, adica lispa de lichiditati financiare pentru zona de investitii directe in infrastructura mare din Romania si mai ales taierea salariilor si pensiilor cu peste 40 la suta.

Problemele econnomice ale milioane de romani vin din slaba sustinere a cresterii a PIB-ului care scade tot mai mult si nu produce de loc  locuri noi locuri de munca, astfel incat guvernatii au lasat toate firmele private sa faca ce vor el si au aratat puterea lor economica si politica, incat a ajuns ca in Romania sa lucreze lucratorii din ASIA si Orientul Mijlociu.

Pentru relansarea si promovarea de noi locuri de munca si pentru o crestere economica prin cresterea nivelului de trai, se impune masurile fiscale sa fie la criza economica de acum si care are diferite probleme severe, adica cresterea saraciei extreme si avansarea unor masuri de austeritate, prin guvernarea poverilor fiscale.

Comisia Europeana care este furnizor de servicii sociale si de fondruile eruorpene. nu prevede o astfel de crestere economica de 5 la suta  pentru anul 2018 din partea Guvernului si actuala majoritatea parlamentara , dece, au modificat toate datele si un distrus sectorul economic si forta de munca din Romania, insa, toate efectele nocive si lipsa de credibilitate in fata unor mari investitorii este pus sub semnul ?

 

Aceasta guvernare politica lipsita de viziune pe termen lung si mediu, arata ca in cifra de tara este ca sunt milioane de romani care lucreaza la negru si alte milioane mari din studiul lunar privind nivelul de tari, este 1 euro pentru o zi, pentru 13 ore. Rata saraciei din PIB a crescut foarte mult dar este tot mai necuonscute si modelul de impozitare pe gaspodarii este pusa sub semnul formularul 600. Date din tara arata ca nu mai exista forta de munca creativa si tanara si satele romanesti sunt imbatrinite. Nu exista de loc crestere economica de 3 al suta, cel putin, nu exista de loc proiecte mari pe fondruile europene, Nu sunt mecanisme si instrumente legislative sa sugereze ca se vrea o crestere economica moderna. In Romania, tara tuturor politcieinilor penali, se creaza doar creatorii penalii si oameni de afaceri penali, care afecteaza in mod direct vietile milioanelor de romani, cu politica lor expirata si care au redus din popuatia activa a tarii la sub 16 milioane de persoane in anul 2018.

 

www.ziarulviitr.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???