AR PUTEA AVEM CRESTERE IN CRESTEREA ECONOMICA IN ANUL 2018

 

Romania este in criza economica de 30 de ani. Ar putea economia romaneasca sa fie una dintre cele mai competitive si cu cresterea economica pentru modernizarea claitatii vietii si al nivelului de trai in anul 2018? Guvernele in Romania au fost toate pentru slaba politica si zero proiecte de tara. Referitor la rata de credit pentru cresterea economica in anul curent se distruge pe doua coridoare, adica lispa de lichiditati financiare pentru zona de investitii directe in infrastructura mare din Romania si mai ales taierea salariilor si pensiilor cu peste 40 la suta.

Problemele econnomice ale milioane de romani vin din slaba sustinere a cresterii a PIB-ului care scade tot mai mult si nu produce de loc  locuri noi locuri de munca, astfel incat guvernatii au lasat toate firmele private sa faca ce vor el si au aratat puterea lor economica si politica, incat a ajuns ca in Romania sa lucreze lucratorii din ASIA si Orientul Mijlociu.

Pentru relansarea si promovarea de noi locuri de munca si pentru o crestere economica prin cresterea nivelului de trai, se impune masurile fiscale sa fie la criza economica de acum si care are diferite probleme severe, adica cresterea saraciei extreme si avansarea unor masuri de austeritate, prin guvernarea poverilor fiscale.

Comisia Europeana care este furnizor de servicii sociale si de fondruile eruorpene. nu prevede o astfel de crestere economica de 5 la suta  pentru anul 2018 din partea Guvernului si actuala majoritatea parlamentara , dece, au modificat toate datele si un distrus sectorul economic si forta de munca din Romania, insa, toate efectele nocive si lipsa de credibilitate in fata unor mari investitorii este pus sub semnul ?

 

Aceasta guvernare politica lipsita de viziune pe termen lung si mediu, arata ca in cifra de tara este ca sunt milioane de romani care lucreaza la negru si alte milioane mari din studiul lunar privind nivelul de tari, este 1 euro pentru o zi, pentru 13 ore. Rata saraciei din PIB a crescut foarte mult dar este tot mai necuonscute si modelul de impozitare pe gaspodarii este pusa sub semnul formularul 600. Date din tara arata ca nu mai exista forta de munca creativa si tanara si satele romanesti sunt imbatrinite. Nu exista de loc crestere economica de 3 al suta, cel putin, nu exista de loc proiecte mari pe fondruile europene, Nu sunt mecanisme si instrumente legislative sa sugereze ca se vrea o crestere economica moderna. In Romania, tara tuturor politcieinilor penali, se creaza doar creatorii penalii si oameni de afaceri penali, care afecteaza in mod direct vietile milioanelor de romani, cu politica lor expirata si care au redus din popuatia activa a tarii la sub 16 milioane de persoane in anul 2018.

 

www.ziarulviitr.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!