ANUL POLITIC 2014, ÎN ROMANIA

Liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta de la PSD, au declarat, astăzi programul politic ale organelor executive şi legislative comune, programat numai  pentru alegerile europarlamentare din partea uniunii electorale ale partidelor politice şi parlamentare cu o majoritate parlamentara de 80 la suta, de sub umbrela politica USL.

Liderii de la partidele parlamentare şi private, au reconfirmat din nou că uniunea politică USL, nu s-a rupt, deoarece confirmă desemnarea campaniile electorale, prin organizarea alegerilor electorale din 2014. Pentru  alegerile europene din 25 mai 2014, prevede şi comasarea referendumului naţional pentru noii Constituţi a României, în acelaşi timp cu europarlamentare, confirma toţi liderii USL.

 

Alegerile prezidenţiale sunt organizate cu 45 de zile mai de vreme de când expiră mandatului actualului preşedinte, precum 21 decembrie 2014. Astfel, alegerile sunt programate pe 2 sau 9 noiembrie 2014, şi depinde de numai rezultatul alegerilor europarlamentare dacă prezentul program politic rămâne valabil şi până la alegerilor din toamna 2014, pentru desemnarea candidatului USL, la alegerile prezidenţiale din partea uniunii liberale şi sociale.

 

Partidele de la conducerea USL, precum PNL, PSD, cu o majoritate parlamentară de 500 de mandate, au decis ca alegerile europarlamentare sa fie comune cu adoptarea Legii fundamentala, pe un interval de timp de 48 de ore, pe 24 şi 25 mai 2014.

 

Legea de revizuire a Constituţiei României, va fi aprobată prin referendumul naţional, care trebuie să prevadă un prag electoral de 50 la suta, plus unu, pentru a intra în vigoare la data următoare, astfel acest  referendum naţional nu va fi publicată în Monitorul Oficial al României, dacă numărul de alegătorii înscrişi pe listele electorale permanente sunt sub 50 la sută.

 

Legea fundamentală nu va fi adoptată de cetăţenii romani, pentru că modificările făcute la noua constituţiei aşa cum a ieşit din votul majoritar al USL, nu sunt cunoscute toate articolele modificate de comisiile parlamentare, pentru milioane de romanii cu drept de vot şi, nu a fost nicio dezbatere publică cu privire ce aduce aceasta nou Lege fundamentala din partea celor 500 de parlamentarii ai USL, care îşi asumă răspunderea şi pe Guvernul USL, care nu guvernează de loc ţara lor mama şi tată şi numai pentru clientela lor politică de partid.

 

Noua Constituţie a României în varianta regimului USL, nu va fi adoptată de către romanii cu drept de vot, deoarece procentul pe care îl vor obţine partidele din cadrul USL, este tot mai mic, la alegerilor europarlamentare din 25 mai 2014, din cauza ca actuala majoritate parlamentara de 80 la suta, nu a venit cu oferte legislative, privind creşterea şi dezvoltarea creşterii economice şi sociale în viaţa milioanelor de romanii, care sunt în continuare la zona sărăciei la negru, în continuare.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “ANUL POLITIC 2014, ÎN ROMANIA”

  1. Vlad Moisecu spune:

    USL au propus comasarea europarlamentarelor cu referendumul pentru Constitutie ca sa fure voturi(de la 30%,la 51%).Doua zile si mai ales o noapte asigura USL si mai ales specialistilor din PSD conditii ideale pentru voturi in plus.Sunt zone in Romania unde PSD a furat la fiecare alegere si nu sa luat niciun vot din partea romanilor care sunt la zona cu fara locuri de munca in tara lor mama si tata.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro