ANUL 2019 VA FI AN DE LUPTA POLITICA

 

Anul 2019, va fii foarte mare in lupte politice in viata politica, deoarece nu ar fii asa de multe alternative politice si care sa modifice reforma schimbarii radicale ai clasei politice de la zero. Va fi o semnificatie actiunii guvernului dupa ce nu a luptat de loc sa guverneze la plaja de promisiuni electorale. Proiectul PNL este sa mearga cu Klasus Iohhanis pentru un nou mandat. Regele tututuror penalilor inca nu stie daca va fi vant puternic la alegerile prezidentiale. Proiectele guvernului , sunt tot mai salbe si care nu are in vedere ritmul de crestere economica, fiind astfel de fapt, cea mai mare criza politica in politicile bugetare fiscale la zona micro proiecte serioase.

 

Republica majoritatii parlamentare de 89 la suta, a intrat in campania de alegerile europene, care sunt programate in mai 2019. Politica cu tone de prostii tot mai multa curge in cadrul scenei politice interne, sa dicteze lupta impotriva statului de drept unde sunt multe derapaje politice tot mai grave. Nu exista in anul 2018, un stat de drept si respectarea Drepturilor omului din partea organele politice cu guvernul lor mut si personalizat in actele publice de coruptiei tot mai grave .Prin prezenta alegere politica , se afla un guvern care face ce nu au promis oamenilor la vot, este o politica tot mai ieftina din ce in ce nu mai putin populata de catre milioane de romani. Cu un guvern, de slaba factura politica la lipsa serioasa in masurarea sondei politice, vine cu promisiuni tot timpul la canalele de striri. Romania, nu are nevoie de un guvern sa guverneze dupa clanurile politice ce sunt organizate prost si fac scut de 29 de ani in Parlament, pentru a fi tot timpul guverne feude si udate la fund sib masa unde se consum numai acte grave de corrupti in forma grava.

Pentru unii parlamentarii , majoritatea parlamentara care cata dupa clanurile guvernului Dragnea si Tariceanu, care nu au avea voie si bilet de trimitere din partea 10 milioane de romani, sa vina la guvernare cu un guvern mai slab si construit numai pe interese de grupuri politice mafitice, care mafia politica devine tot mai periculoasa si explica de ce nu avem stabilitate politica si numai fantome in viata politica sa administreze taxele si impozitele populatiei.

Lipsa de viziune in guvernul PSD-ALDE a inceput sa fie un model de cumetrie politica, acest guvern nu are la baza programului politic o ideologie politic, deoarece pune la vot unele drepturi ale omului, care nu se consuma de cat pentru cllientela selectiva in partidul ciorbelor rece. Cel mai bun guvern ce trebuie sa fie in anul 2018 nu avem de loc. Presedintele Republice Klaus Ioannis nu poate sa faca nimic deoarece puterile alese sunt mici. A urma lupta unei puteri politice sub care se vede ca este un proiect si proiectil politic clar e ca nu mai trebuie de esre 20 de ani, sa nu existe democratizarea vietei politice cu foarte multe partide lipsite de contiunt politic si pruralism in ideologie si mai multa diversitate politica. Romania se confrunta cu cele mai grave derapaje politice si slefuite dupa expresii majoritatii parlamentare care fiind la primul mandat . O lupta politica ptr Romania nu exista. Puterea politica este cu alte proiecte lipsite de continut si dezbinarea si distrugerea economiei de petrece la marea guvernare a politicienilor penalii. Libertatea Romaniei in Uniunea Europeana, lipsa de cresterea veniturilor la nivelul programului de guvernare din partea ALDE SI PSD, mii de milioane de proiecte tot mai impotriva cetateanului sa fie liber si sa faca o alegerea lor sa fie serioasa. Seful guvernului nu merge de loc prin controale si nu este un sef de guvern cu autoritate si autonomie , astfel este o bagheta a sefilor penalilor din Parlament, ce sa instalat cu un scop anume, modificarea legilor justtieie si zero separearea puterilor in stat, adica puterea judecatoreasca, sa fie sub labele penalilor calificatie la locul de munca in serviciul public. Dragnatizarea romaniei dupa vedetele lipsite de calitate politica, e sa facem lupte cu pumnul in gura, sa fuga milioane de romani din aceasta regiune din Europa.

Dupa ce ce lauda ca este un guvern social, nu are de loc proiecte serioase sociale, pentru constrirea de lucuinte sociale, reformarea patului din spital si reforma pensiilor care a devenit sloganuri electorale, decat recalcularea tuturor pensiilor. Si, rata somajului creste tot mai mult, si nu are de loc venituri mai mari si milioane de romani lupta impotriva bircaratiei, saraciei si coruptiei politice direct de pe masa Guvernului necalificat de loc la locul de munca.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor