ANUL 2015, VINE CU POLITICĂ MARE PENTRU TOATĂ LUMEA

 

 

Anul 2015, vine cu politică mare pentru toate partidele politice privind un nou guvern  şi astfel încât guvernul Ponta 4, nu mai prevede să guverneze toată ţara. O nouă majoritate parlamentară este în lansare pe scena politică de pe lângă Parlament, dacă partidele de dreapta cu ideologii diferite, profită în plin, de noile modificări politice care se pre figurează să fie la procesele la guvernarea nationale.

 

Guvernul Ponta 4, este pe sfârşit şi prevede încheierea guvernării sale, dacă se impune ruperea partidelor de la guvernare între ele. Pentru partidele de dreapta cu forme de gândire total diferite, ar putea prelua guvernarea în anul 2015, prin a fi deschise către noi viziuni politice, deoarece toate partidele parlamentare, sunt sub guvernarea POnta 4, şi nu progresează de loc din punctul de vedere politic şi democratic.

 

 

În plus, guvernarea tuturor partidelor de la guvernarea ciolanelor de lux, se vede că vor numai putere şi nu au programe mari cu privire la viitorul lor politic, pentru alegerile care sunt şi în anul 2015, sau pentru alegerile din anul 2016.

 

Guvernul actual, ar putea fi reorganizat cu ajutorul partidelor de dreapta, care nu vor marea schimbare politică, aşa cum au votat oamenii la alegerile din anul trecut, o politică mare pentru toţi cetatenii şi mai puţin pentru partidele de pe scena politică din Romania.

 

 

Reorganizarea parlamentului cu sub 400 de parlamentarii este un drept al oamenilor, astfel încât un parlament cu doua Camere,(unicameral), aduce mai multă legiferarea asupra tuturor legilor, ,,un filtru de prima mana” deoarece acum parlamentul lucrează pentru politica lor personală de la clientela politică şi privată ale tuturor partidelor de slabă calitate politică.

 

 

De asemena, trebuie făcută politică de jos în sus, să fie pentru toată lumea din Romania, unde nu pătrunde nicio crestere economică şi cu fără locuri de muncă, de bună calitate şi sigure. Buna guvernare, pentru toti românii este un drept fundamental al romanilor din partea tuturor partidelor politice şi parlamentare, care se declară că sunt cu valori politice pentru a guverna această tara pe progresul economic şi liber şi economie de viitor şi nu din nou cu alte masuri de austeritate, pentru că infrastructura lor politică este învechită şi pline de rebuturi politice de pe la toate partidele politice.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro