ANLAIZA ECONOMICA IN ANUL 2018

Problema colaitiei de guvernare PSD/ALDE este ca se preocupa in mod exclusvi de noi contracte de afacerile de corutpiei cuu statul paralel. Este un model de guvernare care la transmis romanilor, la alegerilor legislative din 2016, ca  Nu vor guverna de loc asa cum era intrdus si lansat cel mai minicions si persiculos program de guvernare, care se manifesta impotriva milioane de romani, si incala de mai multe ori , drepturilor fundamnetale ale grupurilor de lucratorii din zona muncii.

 

Potrivit Guvernului PSD 3, care mai are de gand sa mai vina cu alt Guvern mai ieftin isi propune sa nu isi onoreze de loc promisiunile electorale. Guvernul PSD 3, nu vare de loc sa doneze fondrui din bugetului de stat, pentru dezvoltarea infrastructurii si cailor ferate, astfel incat modernizarea calitaii vietii si al nivelului de tari, sa fie zero din partea colaitia parlamentara care nu este de loc de buna credinta.Ne aflam la inceput de drum intr-democratie oarba, unde elitele penale cer din nou drepturile economice, sa faca trafic si infrunenta politica, de scurgere de contracte publice, pentru a servi clientela selectiva in exclusivitate din regimul tuturor penalilor.

 

Acum, nu sunt de loc milioane de locuri de munca pe piata muncii din Romania, si sunt mai ales milioane de romani cu drepturi politice, care traiesc cu 1 euro pe zi, din programul de guvernare ale PSD, care nu este pentru deschiderea tuturor investitiilor strategice si nonguvernamentale astfel incat reducere a constractelor de telefonie mobila a scazut la sub 20 la suta, fata de anul 2017, cand avem in Romani , peste 45 de persone din 100 de persone fizice. Rata somajului in zona tinerilor romani, este de peste 45 la suta, cea mai mare saracie moderna, care milioane de tineri nu isi gasesc de loc un loc de munca la noi locuri de munca in bine platite si durabile. Potrvit Programului de guvernare al PSD/ALDE se profileaza pentru cretserea saraciei extrema de peste 20 de ani, lipsa de credibilitate politica interna, asrfel incat clasa de mijloc este zeRo.

 

Au crescut toate preturile de materiei prime la raft cu peste 23 la suta, au crescut saracia cu peste 28,99 la suta, au lansat alte noi milioane de oameni saraci care acum beneficieaza mai mult de cresterea crzelor economice si nu de cresterea economica din partea oamenilor bogati. Guvernul PSD, are cele mai mari crize economice in toate domenile de activitate din cauza guvernelor penale si lipiste de credibilitate si predictibilitate pe termen foarte lung. Acest partid de guvernare la noile alegerile legislative, daca mai are 10 la suta din capitalul politic personal.

 

WWW.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!