NU EXISTA LOCURI DE MUNCA LA NIVELUL FORTEI DE MUNCA IN CRESTERE

Angajarea tinerilor cu studii medii si superioare  din nou o problema, reforma Guvernului PSD/ALDE nu comunica de loc cu piata muncii si nu este prea departe modernizata si in anul 2018.

Intrarea tinerilor si altor persoane cu drept de vot, este foarte grea si dificila in Romania, decat acum 20 de ani. Recurtarea manegerilor unde nu exista de loc companii si fabrici a devenit cea mai periculoasa problema si care arunca fuga elitelor tinerilor, sa lucreze in afara Romaniei tot mai mult. Dar cum la noi nu sunt 1000 de angajatorii ca angajati trebuie sa ofere spati de recurtare si zero experienta la meserii care nici nu mai sunt recrutate la nivelul sociale. Sunt tot mai multe reforme profesionale si ale serviciilor publice si care tot nu comunica cu cererea si oferta care este acum tot mai activata.  Majoritatea parlamentara de azi prin Guvernul lor si politicile publice nu ancoreaza ideea de crearea de noi proiecte durabile la zona ritmului de crestere de noi oferte de  munca, dupa ce rata somajului in zona tuturor tinerilor se ridica la peste 40 la suta, si produce efecte negative si inegalitaiti cumplite la vechile joburi.  Nu este adevarat ca Romania duce lipsa de forta de munca, deoarece ocuparea fortei de munca nu este mai mare de cat taloanele de pensii.

 

Pentru anul 2018, pare ca este un an si mai dificil cand vorbim despre crearea de noi locuri de munca de lunga durata. Angajatorii vor munca ieftina si cererii de munca ar putea fie daca se platesc toate dariile la stat. Lipsa de reforme serioase si zero politicii sociale in cresterea PIB-ului a atins cel mai mare nivel sub crizele financiare.

Sunt tot feluri de targuri de joburi, unde angajatorii de toate culorile economice nu pot angaja pe lucratorii actuali si noi pentru ocuparea lor si recurtarea lor pe piata muncii in anul 2018 devine o problema serioasa a sistemului democratic. Milioane de tineri sunt discriminati pe motivul ca nu au experienta profesionala si rata tinerilor absolventi cu studii medii si superioare, cu fara un job sau ajutor social de la Stat, a inceput sa creasca foarte mult si produce efecte devastatoare, prin recrutarea lor in alte zone din cadrul Uniunii Europene unde sunt disponibile locuri de munca si pentru functii de directori si alte meserii care produc venituri modeste.

 

De la an la an, economia Romaniei este tot mai mica , si se vede foarte bine ca nu sunt de loc investitii in infrastructura de orice fel, si mai ales lipsa locurilor de munca durabile. Peste 45 la suta, din tinerii nu vor sa lucreze pentru un euro pe o ora, cu peste 12 ore de munca la negru. ALte sondajE conforma Ca sunt 87 la suta din cei cu bac+4 si peste nu sunt angajati de angajatori sub nicio forma. Iar intrarea tinerilor cu studii superioare este tot mai dificila de la an la an pe piata muncii. Nu sunt de loc companii cu peste 3000 de anagajatii si sa ofere salarii cele mai bune din piata economica privata, pentru ca recuratorii, in special AUTO si sectoarele IT si domeniu comertului, au probleme in angajarea si crearea de noi tineri cu pregatire si sanse foarte grele, pentru a deveni un angajat cu contract de munca, problemele sunt de circa de 20 de ani, si nu din anul 2016. Multe companii private dau vina pe Statul Roman, ca nu au programe de guvernare pentru piata muncii si ca nu sunt de loc ajutai de catre guvernati in  a oferi un loc de munca la cei fara locuri de munca.

Toate guvernele politice care au fost votate in mod direct, au promis ajutoare sociale si cresteri de taxe la schimb, daca intentiile de angajare a tinerilor de orice varsta, era pe buna dreptate,unde nu au exista de loc tensiuni sociale pentru ca ofertele de munca sa fie la numar mare. A trecut 29 de ani, cand piata muncii din Romania, nu produce de loc locuri de munca noi si produce astfel de locuri de munca la negru si cu venituri tot mai mici de la an la an, din cauza inflatiei mare, si cresterea somajului in randul tinerilor cu drept de vot.

La anunturile din ziar, la zona oferte de munca, sunt 1200 de oferte de munca si care cererea este de peste 7 milioane de tineri, sau alte grupuri de oameni, care sunt marginalizati si exclusi din cadrul societate, pe motiv ca piata economica nu comunica de loc si munceste pentru alte economii mai importante de cat Romania. Un loc de munca la peste 20.000 de candidati pe oferta de munca care este acum disponibila prin ziare de joburi. Angajatorii si tinerii cu diplome se confrunta cu masurile politici publice ale tuturor partidelor politice care  sunt populiste si sunt acum la guvernare pentru modernizarea coruptiei si saracie extrema in randul tuturor oamenilor.

Reformele lansate de catre Programul de guvernare al Guvernului PSD/ALDE, distruge milioane de romani cu cele mai mici venituri de la an la an, astfel incat nu vor sa aduca proiecte sociale, si macro-economice in  industralizarea economiei nationale.  Efectiv nu le pasa de soarta romanilor din aceasta tara, decat vor voturi cat mai multe si sa le dea locuri de munca de lux si la caldurica tuturor guvernantilor si guvernati sa nu faca de loc  mai bine tarii, astfel nu ii voteaza nimeni. . Liberalizarea fortei de munca nu a fost de loc un raspuns la cererii si ofertele de munca care erau sub pragul PIB-ului intern din Romania, cu sub 3 la suta, un buget pentru noi locuri de munca, atat in sectorului bugetar si sectorul privat, potrivit datelor oficiale.

 

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.