ANALIZA POLITICA EXTERNA

 

Alegerile din Franta sunt impotriva actelor terorism si mai ales statului islamic , care a generat numai acte criminale cu scopul de a intimida populatia si statele membre ale UE,  sa supuna cererilor formulate de autorii acestor acte si sau  statele care sunt in curs de dezvoltare. Actele terorism au fost impotriva structurile fundamentale politice, economice , constitutionale sau mai ales sociale unui organizatii mondiale si Uniunea Europeana si ONU. UE prin alegerilor din Franta 7mai 2017, trebuie sa contiuna lupta impotriva focarelor de terorism si astfel incat sa nu distruga Uniunea Europeana in continuare.

Terorismul de orice fel in Europa. Dupa anul 1990 , sau inregistrat in Europa circa 40 de atacuri terorismului islamic. Atribuirea acestora se face in urma revendicarii lor de catre diverse organizatii ISIS, AL-Qaida sau meselor lor religioase care se declara in 25 de state din lume. Doar in anul 2015  au distrus Uniunea Europeana si mai ales in Franta si Marii Britaniei , care au fost cele mai multe tunuri teroriste .

 

Parlamentul European si Comisia Europeana coopereaza cu organizatii internationale respectiv NATO si OSCE pentru ca statele sub Uniunea Europeana sa fie impotriva terorismului si sa asigure cetateniilor sai o mai buna prectecti de securitate in proximitatea statelor aferent. In acest sens, potrivit Consiliul Europei si cu toate Serviciile Secrete de pe continentul Americii Europeni au declarat lupta totala si au adoptat in 2009, strategia generala si combaterii terorismului care nu este de loc suficient. Prevede, prevenire, protectia datelor financiare, urmarirea si raspunsul clar asupra impotriva partidelor populiste care sunt mana in mama cu terorismului pentru cresterea soamjului si coruptiei, si distrugerea de securitatea sociala.

 

Acest lucru nu a fost de loc adus in politica interna si externa, dar atribuirea de gestionarea urmaririlor, coordonarea raspunsului si nevoile victimelor au fost dovedite cu o politica comunitara foarte depreciata si mai ales au lasat la masa guvernelor statelor democratice numai guverne lipsite de experienta de guvernare si care lupta impotriva Uniunii Europene. Nu exista nicio dovada ca guverenele sunt asa de serioase si lucreaza pentru Statul Islamic fundamentalism.

 

Tritonul de putere, Rusia, USA si Franta, ar putea aduce mai multa putere si calitate politica externa, pentru eliminarea terorismului din cadrul statelor europene, care nu au nicio vina ca sunt oamenii care nu au de loc posibilitatea sa lucreze pe piata muncii si din Marea Britaniei si Franta. Un nou atac terorism a fost lansat in Franta, cu privire la alegerile din 7 mai 2017, scurgeri de documente si e-mailuri interne au fost luate de catre statul islamic.

 

Candidatul la care se face referire care a fost pe fata impotriva statului islamic, a dovedit in timpul campaniei prezidentiale , care este totala survenita sa lupte cat poate de mult si cu toate elementele democratice, asupra celor care vor sa distruga marile economii mondiale. Analiza Putin, Marine LE PEN si USA, prevede cooperarea externa si extinderea puterii economice mondiale, dar cu efecte perverse si autentice. Hai sa vedem ce voteaza francezii maine la urne si cine ar mai multe drepturi politici si civile. Circa 90 de atacuri terorism au fost lansate si care serviciile secrete interne si externe, au lichidat peste 300 de astfel de focoase terorismului de ori ce fel, dupa majorarea veniturile pentru aparare si securitate, modernizare, si dezvoltare infrastructurii de aparare ale Uniunii Europene. Indiferent de verdictul din 7 mai, statele democratice ale UE, trebuie sa adopte decizii si o politica de securitate avansate privind combaterea terorismului de orice fel, astfel incat sa nu mai fie lovituri de stat la statele slabe avansate sin din punctul de vedere democratic. Marine LE PEN, potrivit presa independenta, are un cred electoral de 50 la suta, si rivalul candidat se afla la 49 la suta. Este nevoie de o noua viziune europeana si moderna. Avem nevoie de milioane de locuri de munca in bine platie si la timp, si combaterea somajului in randul tinerii europenei cu studii superioare si mai ales nu de locuri de munca necalificate la locul de munca si de o forta de munca bine organizata si bine dezvoltata .

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro