ANALIZA PENTRU JUSTITIA DIN ROMANIA, 2018, PENTRU 2019

Analiza comparata privind sistemul judiciar din Romana pentru mai buna guvernare, este pus sub presiunii politice ale bancherii cu credite la fapte penale in forma calificata. Romania, privind Bucurestiu, nu are de loc banii pentru reteaua de infrastructura in modernizarea parcului auto, dupa ce bucurestenii platesc mii de euro, pe abonamentele de la cele doua companii operationale de drumuri publice. Miloase a trafic de coruptiei cu abonamentele romanilor, care peste 3 milioane de romani, cheltuie in fiecare zi de astazi abonamente ce se ridica la peste 140 de euro. In Romania, la nivelul Capitalei, nu exista un plan de modernizarea mijloacele in comun deoarece coruptia pute si nu exista procurorii sa ridice pe functionari coruptii si care fura din banii bucurestenilor. Justitia din Romania este tot mai pusa in pericol de catre creditorii ai afacerilor de coruptiei, in forma masiva.

Au spus ca mori in moderniza parcul auto din Bucuresti care este de utilitate publica si acum actuala conducere la nivelul Consiliului General al Capitaliei, voteaza doar dosarele ale marilor investitii  in afacerile de coruptiei, de unde se poate fura mai bine si unde se face coruptie din proiectele publice. Aceste institutii care sunt corupte pana in maduva oaselor si cresc forta functionarilor care sunt tot mai corupti de la zi la zi. Nu putem vorbim despre apararea statului de drept si justitia roman are foarte multe probleme grave nu exista procurorii independenti  si mai ales sa apere drepturile omului in vigoare.

Milioane de romani au afirmat ca tot mai greu este sa traiesti in acesta tara unde mafiile politice si coropratiile care distrug parcursul modernizarii Romaniei se inmultesc  peste noapte. Atacurile cu bombe penale ale conducerii RATB si alte companii sub tutela penalilor de lux, au injosit tot timpul justitiei din Romania fiind tot timpul din partea politicienilor penali si care au masinii de lux de sute de mii de euro si nu lucreaza de loc la reforma politicielor publice, programe, si avizate de proiecte publice durabile.

Potrivit centrului de dezvoltare a calitatii umane din cadrul Parlamentului European, al tuturor europenilor, a confirmat ca sunt foarte bine unse cu multa manipulare, discursurile tuturor politicienilor de la toate partidele politice, si actorii guvernamentali nu fac de cat sa isi prezinte propriile interese si nu au mandat politic din partea majoritatea romanilor cu drept de vot, ce se vede foarte bine la ultimele alegerii electorale, cum prezenta la urne la vot, daca era la sub circa 20 la suta, din totalul tuturor romanilor cu drept de vot. Lipsa de calitate politica durabila, si firca de a face politica serioasa, a distrus pe milioane de romani la nivelul de trai. Pentru ca cei care se indoresc tot timpul de forta romanilor la vot,  sunt cei care se afla azi la guvernarea lor personala si profita de lipsa de creativitatea si inovare politica a cetatenilor. Programul pentru Statul de Drept si in cooperare cu toate drepturilor omului a fost vandut de o mana de politicienii penali, sa distruga toate institutiile statului la nivelul de comuna, si la nivelul de astfel de institutii care sunt sub aripa Guvernului. Institutiile de stat sunt cele mai periculoase atunci cand devin un instrument politic al fortei politice de pe esichierul politic .

Astfel pentru Programul Statul de Drept si echitate, pentru buna guvernare a drepturilor omului au derulate mai mute partide politice la viata publica si au distrus in 20 de ani, cea mai puternica fundamentala sistemul de justitiei, fiind in groapa porcilor penali, si carnea de vita , nu mai poate fii un mecanism de cooperare intre cetatenii si statul de institutii. Lipsa de un sistem de justitiei independent si serios , pune in pericol tot timpul, milioane de romani, in ultimii 10 ani. Au fost difuzate tot felul de reportaje cum Justitia din Romania este un lux, in care factorul politic se amesteca tot timpul in bucataria sistemului judiciar, pentru a nu interveni procurorii in administratiile locale unde pute rau coruptia si produce numai functionari saraci in forma continua. Anticoruptia din Romania si lupta pentru eliminarea functionarilor penali si cadrele politice de la guvernare pe functii publice de mii de euro , prime de vacante, si masini de lux, este foarte greu de infaptuit . Sistemul juridic este plin de oameni care au expertiza  in statul de drept si aplicarea si garantarea tuturor dreptruilor omului, dar problemele sistemului de justitiei din Romania sunt tot mai multiple si severe. Puterii ai statului de drept si obligarea politicienilor sa nu mai faca Justitiei penala cu numai penalii si contrate publice de miliarde de euro, este un Program de guvernare sever pentru statul de drept si drepturilor omului,  care au esuat din punctul de vedere al sistemului judiciar din Romania.

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !