ANALIZA COMISIEI EUROPENE SI COMISIA DE LA VENETIA

 

Analiza Comisiei Europene pentru Legile Justitiei sunt impotriva statului de drept si Drepturilor Omului contrazice standardelor comune europene si mai ales valorile europene . Regim actual de mana a doua PSD si ALDE cu guvernele lor ar trebui sa demareze alegerile anticipate, deoarece Clasa politica si partidele politice nu mai au de loc credite electorale, referitor la referendumului pentru familia conservatoare si sub 20 la suta, prezenta la urne la vot, in doua zile.Pentru ca nu avem majoritate politica pe bune la guvernare si se manifesta si impotriva Comisiei Europene si Comisiei de la Venetia pe teama despre organizarea statului de drept si egalitatea de stat in sistemul judiciar din Romania, trebuie  Guvernul PSD, sa faca mai multe propuneri legislative pentru ca proiectele proaste ale Guvernelor PSD-ALDE sa plece mai repede de la guvernare, fiind de-o proasta calitate imensa si mai ales introducerea cote de infractorii pe functii publice. Am luat act de lipsa de guvernare juridica si mai ales despre cele mai proaste proiecte de lege in modificarea a tuturor legilor justitiei in lipsa de transparenta publica. Unele recomandarii ale Comisiei de la Venetia prevede ca Guvernul PSD si ADLE sa nu faca trafic de influenta asupra parcursului european. Toate legile au fost modificate in sistemul judiciar din mai ales Codul penal si a Codului de procedura penala, deja nu stim pentru cine au fost modificate aceste legii si intr-un timp foarte repede. Romanii sunt tot mai sclavii si nu au de loc un nivel de trai decent, iar , nivelul de trai este foarte scump.

 

Toate modificarile au fost in numele Guvernului PSD-ALDE si nu prin Parlament sa nu fie de loc discutate in conformitate cu statutul parlamentarilor si sa treaca pe la toate Comisiile de specialitate, juridica si Comisia pentru Drepturilor Omului si statul de drept in cooperarea cu actuala democratiei . O adunatura de penalii si Guvernarea penala fac legii in numele infractorilor si coruptilor pe functii publice, nu vor sa dea socoteala nimanui. Pentru guvernare legislativa este zero majoritatea parlamentara. Un guvern de mana a doua, pune la punct o majoritate parlamentara.

O fi in majoritate parlamentara aleasa la urne la vot, sa nu isi da de loc seama ca nu mai poate de loc sa guverneze si este incalificatibila din punctul de vedere politic. Totodata, toate partidele politice din sfera politica se comporta tot mai agresiv si tot mai lipsita de calitatea politica, nu au  resurse pentru programe, nu au solutii, nu au masuri de implementarea directivelor europene. Clasa politica a devenit tot mai lipsita de experineta politica pe piata fortei de muncii si nu produce nimic calitativ si cantitativ pentru combaterea saraciei si sclaviei extrema din partea actorii penalii si oamenii de afaceri externe. Romania a pierdut foarte mult de cand e in Uniunea Europene, niciun partid politic si organizatiile guvernamentale nu au mers spre guvernare politica si zero  proiecte economice, pentru ca astfel pune tot mai mult in pericol interesele casei mafiei politice ordinare ale Romaniei.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !