AN POLITIC CEL MAI MARE VINE ACUM

Călin Popescu Tăliceanu este varianta de președinte din partea PNL și intre PSD-ALDE, de afid șeful statului roman, la cele mai importante alegerile de stat. an electoral destul de mai mare dE cât alegerile europene vine cu o noua oferta politice pentru astfel încât sa intre alde în Parlament, prin susținere reciproca dintre PSD-plus ALDE, sunt egalitate de șanse în politica iar susținerea este tot mai prezentata de PSD , pentru ca nu are un candidat profiriu validat de noul Congres.  Mai multe ALDE dacă nu a intrat în Parlamentul European, nu moare pe arena politica din România deoarece are multe fmiliare noi și liderii politici care vor ca singurul candidat al alianței PSD-ALDE sa nu fie decât în persoana lui Cârni Popescu Tăriceanu. Liliana Munca a declarat ca PSD nu a făcut de cât ca ALDE sa nu intre în Parlamentul European. Daniel Barbu, era bine sa fie europarlamentar și nu a fost pentru ca a facto alde pact de colaborare și susținerea tuturor Guvernelor PSD-ului. Alde are puterea politica fiind cu politicienii noi și care un politician a trecut pin mai multe tabere politice la DA și PD, iar acum au formulat o noua forma politica care are unica șansa politica de coagulare sa obțină cel mult E la suta, în primul tur.   

Azi vorbim separe cum este situația politica ozon și care consideram ca ador prin implicare lui Daniel Barbu, care a fost rast și radiat de unitele servicii secrete ca fiind o grava lovitura data în mod direct, fiind singurul politician care nu are probleme penale, are Popescu Tăriceanu sa creez Comisa de Egalității de șanse la Senat, pentru anchetarea drepturilor omului în forma calificata. E de organizații din târa au putea duce partidul lui Tăriceanu la guvernare pentru ca acum nu se afla la guvernare și candidatul numit de ALDE vine prin plic prin validarea tuturor membrii ai partidelor de guvernare . USR SI PNL cu nu venirea acum la guvernare , au pierdut privilegiul sa fie la guvernare în mod direct de la adoptarea alegerilor parlamentare și locale din anul E. Moțiunea de cenzura nu a trecut pentru ca Liderii PNL SI USR s-au îndulcit la contracte serioase publice cu toate guvernele ale PSD-ULUI și ALDE, astfel nu reprezinta noua alertați-vă și noii miniștri ce erau aduși la guvernare prin negocierii stupide , erau de fapt monstre politice și meschine. Pactul inc are Tăriceanu și Barbu ar putea reîndoii ALDE sunt cu alte foruri de conducere și extinderea unor anexe politice. întrecut Tăriceanu și ALDE nu regresat ca nu au venit la alegerilor europene și sa aibă mai multe mandate în Parlamentul European, pentru ca nu ia dat bilete de voie unele servicii secrete. Prețul lui ALDE rămâne Guvernul PSD pana în anul E și norma politica mai mare în toate cele E de ministere și    independent în scrutinul de la finalul anului.  

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor