AN MARE ÎN POLITICA

 

An mare în politică pentru toate partidele politice active și cele noi. Vine o schimbare politică din partea sistemul politic care vine prin alegerile corecte dacă se vrea. Schimbarea politică trebuie să fie una curată și cu fără lupte politice în stradă, pentru că nu cei care votează sunt acum împotriva alegerilor locale să pătrundă în fiecare casă de roman. Nu avem nevoie să vie vândute alegerile locale pe creșterea corupției de tip partide corupte, și nici de politică ieftină care nu produce niciun loc de muncă de înaltă calitate și reale. 

O schimbare politică este anul politic 2016, poate fi anul reformelor politice sau poate să aducă noi lovituri de stat, care nu miroase a schimbare constituțională a conducerii statului român, prin mai multe elemente de reformă a statului nostru. Schimbarea politică se poate axa pe mai multe niveluri una de tip alegerilor locale directe prin legea democrației cu mai multă democratizare a alegerilor primarii în două tururi de scrutin, și care aduce la guvernarea locală și pe partidele politice noi născute în anul 2016. Forma nouă de schimbare politică prevede alegerile parlamentare, care vor fi de lungă durată și care dă un guvern proaspăt și cu accent politic.

În foarte multe țării democratice și care sunt în curs de dezvoltare adoptă sistemul de multiplu de scrutin prin mai multe credite politice, care garantează solid pe forma de guvernare de orice tip. Guvernele slabe de timp PSD și cu partide mici, care sunt zero în fata alegerilor locale să treacă prin mai multe filtre electorale direct de la cetățenii, arată că se vrea să vină o guvernare instabilă și deoarece le lipsesc abilitatea și resursele umane să ofere ceva produse politice noi pentru a îndeplini arta politică ai schimbării politice din patru în patru ani.

Este nevoie de stabilitate politică după anul cel mai important al tuturor schimbărilor politice, de la actualele partide politice și parlamentare prin mai multe reforme politice reale și să nu mai oferă la guvernare executivă alte guverne tot mai penale, deoarece societatea civilă va fi tot mai activă și care va garanta prin reprezentarea statului român la toate formele de schimbare politică spre deschidere și modernizarea statului român.

 

Guvernul tehnic, trebuie să vorbească despre schimbări importante ale sistemului social, deoarece va fi acuzat că face politică de partide și va fi radiat de pe sfera politic națională cît și internațională. Este nevoie de sistemul social nou și democratic  care să prevadă despre proiecte de tara, despre infrastructura umană și economiei și financiare, în care să ofere locuri de muncă oamenii, cum ar fi deschidere de noi sisteme comerciale și alternative economice, pentru creșterea nivelului de trai. Un program de referință este cum un sistem socială ajută pe oamenii și care se referă la moduri de noi afaceri economice cultural, tradițional și în jurul unor repere de proiecte de tara.

 

Acum avem un sistem politic care consumă mult și nu oferă nimic, decăt să fie împotriva democrației direct de la sursă, care nu aduce noi sisteme de sănătate, educașiei, infrastructura de motor în creștere economică asupra creșterii nivelului de trai, și care un oferă oferte legislative prin un paletă de legii care nu oferă un cadrul de deschiderea și modernizarea România în toată tara. Nu mai avem nevoie de politicieni coruptii, și de partide corupte prin corupția lor politică din programul lor de guvernare publică în această TARA deoarece se trage din timp să nu oferă nimic bun pentru aceasta tara care poate să crească spre curs de dezvoltare politică și economică.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro