AN BUN POLITIC ŞI ÎN ANUL 2015

 

An bun din punctul de vedere politic, dar din punctul de vedere economic, este programată să fie la nivelul anului trecut, deoarece guvernarea şi politică actuală,  în continuare nu reduce taxele şi impozitele, întrucât să fie alte noi măsuri de austeritate în viaţa tuturor românilor. Avem stabilitate politică normală, dar puterea economică este tot mai mică, din cauza guvernului, care nu prevede programe de relansarea măsurilor economice de bună calitate economică, şi din cauza că nu sunt alegeri, sau din cauza că nu se guvernează cu nimic bun, pentru mediul de afaceri din Romania.

 

 

Având în vedere, că avem cea mai mare stabilitate politică din clubul Uniunii Europene, alegerile anticipate sunt excluse să fie pe scena politică din România, pentru anul 2015, deoarece există destulă maturitate politică, care să reorganizeze un nou Guvern de factură economică, şi plin de măsuri economice pe termen lung. Toate motoarele economice ale României, nu prevede dezvoltarea economică, şi sunt gripate cu cele mai vechi măsuri de austeritate, care sunt împotriva economiei.

 

 

România nu are nevoie de sclavie politică şi economice, în anul 2015, pentru că milioane de români să fie la progresul economic, prin dezvoltarea a nivelului lor de trai, şi astfel încât abolirea măsurilor de austeritate sau căderea  guvernului, care este producător de taxe şi impozite, trebuie să fie eliminat din toate procesele de guvernare centrală.

 

Economia politică este mai normală din punctul de vedere politic, dar are nevoie de un guvern care să se aplece asupra tuturor problemelor de ordinii economice şi sociale, de la realitatea obiectivă ale tuturor românilor, întrucât marile proiecte economice de extinderea infrastructurii economice, să pătrundă în mediul rural şi urban de pe teritoriul României, la nivelul anului 2015. Nu este suficientă să fie stabilitate economică, dacă actualul regim de guvernarea politică, nu guvernează cu nimic nou din punctul de vedere economic, pentru anul 2015.

 

Până în anul 2015, orientarea pentru fondurilor europene şi mega proiectele de modernizării şi creşterii economice, trebuiau să  fie o prioritate fundamentală, pentru întregul Guvern, ai actualei majorităţii parlamentare, deoarece de peste 25 de ani, de prost-Revoluţie, România nu a avut un guvern să guverneze cu ceva, pentru noi planuri economice puternice şi la extinderea şi modernizării nivelului de trai,  şi la nivelul Uniunii Europene.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor