AMERICANII AR PUTEA CUMPARA ROMANIA

Politicienii de la guvernare, vinde din nou din Romania pe nimic, in fata tarilor care au cele mai mari probleme financiare, la nivel golbal si producatoare de probleme unei noi ordinii economice internatioale.

Actualul premier al Romaniei Victor Ponta, care are in prezent, peste 400 de parlamentari in Parlamentul al Romaniei, va vinde din nou pe nimic, din Romania in continuare, precum in genunchi in fata americanilor si rusilor.

Reprezentantii Executivului de la Bucuresti, nu va tine stegul Romaniei cat mai sus, ci dimpotriva il injoseste cat mai jos, parca Romania pentru toti romanii nu reprezinta mai nimic, deoarece intersul romanilor care munceesc foarte mult in tara lor mama, pe cele mai mici venituri din intreaga lume, din cauza politicienilor de la guvernare si care se imbraca foarte scump si se vand foarte ieftini in continuare, pentru alte noi crize economice cu fara locuri de munca prin toata Romania, din partea celor care au in mana painea si cutitul.

Economia nationala din Romania, ramane in continuare la zona de privatizare, precum Rosia Montana cu o redeventa de numai 6 la suta, care in zona Muntii Apuseni si Rosia Montana, sunt metale pretioase si pietre pretioase care valoreaza de peste 1000 de miliarde de euro, care are capcitatea de garantare si cresterea veniturilor romanilor care sunt la cele mai mici, in continuare.

Guvernul Ponta si Antonescu de la USL, sunt de acord cu gazele de sist, pentru Rosia Montana si pentru alte noi manarii politice cu statul roman, din partea partidelor private de la guvernarea Romaniei, care au batut palma pentru tradarii de tara si vanzarea Romaniei, pentru cresterea somajului si saracie mare.

Co-presedintele Crin Antonescu a declarat, ca ii este foarte frica de serviciile secrete ale Americii din lume, iar premierul Victor Ponta va pleca, pe 23 octombrie 2013, intr-o vizita mai putina oficiala prin USA, unde se va intalni cu mai multe persoane private si publice, pentru vanzarea aurului de la Rosia Montana.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.