AMBASADORUL CORUPTIEI A PLECAT DIN NOUA DIN ROMANIA

 

Marele ambasador al luptei impotriva coruptiei si saraciei si excluziunea sociala a parasit definitiv si irevocabil Romania, pentru ca era prea mare lupta impotriva cozilor de topoare si alte cozi de ciocane de penalii cu dosarele penale pe  rol pe masa. Un american cu un mandat destul de plin de la Guvernul federal  a decis sa nu mai guverneze pentru Romania, pentru lupta impotriva coruptiei care nu este de loc importanta. Ambasadele au vazut ca nu mai au reprezentantii ai unor Guvern democratice in Romania, nu mai au putere politica sa se manifeste impotriva manifestatii din starda, care nu vor nimic de la viata lor persoana, si ca lupta impotriva fenomenului corputiei din afacerile politicile publice administratiei publice locale si centrale, nu este o problema asa de importanta.

Este o noua telenovela politica adusa cu ardei iute din Videle si care se vinde  bine foarte si ieftin si da roade politice bogate. Este un partid politic , cel mai penal si din clasa politica din Romania mai corupt de cat USR, si PNL, tot mai plin la promovarea valorilor lor politice precum saracia si impotriva luptei anti-coruptiei adica impotriva PSD. Guvernarea protestelor de strada in anul 2018, cu multe stalpuri politice in Romania sa saturat sa aiba mediatori si ambasade care sa garanteze pentru respectarea statului de drept si lupta impotriva coruptiei . PSD, fiind marele partid care nu mai are un ambasador al marilor coruptilor de orice fel, astfel incat proiectul de tara pentru toate partidele politice este eliminarea unor ambasadorii din Romania sa nu mai creeze o noua democratiei solida. Toate partidele se acuza de mituri si afaceri de coruptiei  ceva ce nu este de loc nou, ca se vrea ca cucoana de la Videle sa devina mare Ministrul al Justitiei si Justitiei Sociale.

Reducerea liderilor politice de inalta calitate la tacere din viata publica cu dusi cu japca si ca nu este de ei politica de tara, e o mare sarbatoare a lipsei in reformele sociale pentru ca nu mai are cine sa critice , cea mai proasta guvernare din toate punctele politice si economice de vedere. PSD care este un partid al marilor proteste si mai are curajul sa protestesze impotriva proprii lor Guvernelor PSD-ALDE, de prea multa guvernare si cu cele mai inalte crestere economice in mintile lor , noaptea ca hotii, au mai lansat inca un nou partid politica cu 10-12 la suta, care nu are ideologie politica, fiind USR. Fii sa vezi ca coziile de topoare, lanterne cu fara lumina, ale penalilor de lux din acrul guvernamental si care raporteaza tot mai multe date trunchiate , prin efectul meschinilor de prea multa seva , dupa cautarea unor sobolanii sa lucreze mai bine la guvernare, in locul Pactul PSD. Orice politica publica de egalitate democratica ar trebuie sa beneficieze de controlul parlamentar, al majoritatea penalilor si liderii de proteste de strada impotieva Statului de drept si ale Drepturilor Omului,.  Opozitia devine mai curata cand vorbim despre PNL, de ce , ca pensiile penalilor si de lux , vor fii in crestere in mod artificial din ghetourilor ganditorii penalii , care a adus o crestere economica pentru cea mai inalta infaltiei de 7 la suta, care nu poate sa produca de loc bunastare sociala, pebttry ca a fost PSD, tot timpul la guvernare  impotriva unor  noi noi locuri de munca in bine platite, partidul PSD ramane un partid al vechilor partide politice cu zero elite politice apte de munca si in viata politica actuala.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !