AM VAZUT DE MAI JOS SI CE OFERTA POLITIC MICA

1950 pentru 2019, cea mai mica politica si creste, foarte mult rata somajului de la 18 pentru 61 de ani, la peste doua cifre. Proiectarea ajutorului social din partea Guvernului PSD/ALDE este zero, pentru politica sociala de guvernare. Se se intoarca in strada alte milioane de romani pentru jos Guvernul PSD si organizarea de alegerile anticipate. PSD este dovada vie ca se pricepe cel mai prost si foarte bine sa nu guvenreze in conformitate cu prevederile din programului de guvernare, fiind ca le este firca de zero promisiuni la guvernare. PSD este model de guvernare cel mai slab si care se pricepe sa guverneze dupa un mic si o bere in parc, astfel incat au anunat ca vor scoate in strada , toti functionari publice care oricum sunt aruncati pe functii de conducere dupa regimul politic actuala. Nou partid politic se numeste si este tot PSD, care ne vorbeste despre agenda politica pentru scut si bombe penale la adresa sistemului judiciar din Romania.

De fapt, in ultima vreme nu este de loc o parte solida politica din actuala majoritatea parlamentara sa lucreze si sa munceasca pentru capitalul economic politic. Victima este la guvernare si este pus sa spele masinile penale de prea multe contracte publice si afacerile de coruptiei si coruptia cu clinetii si corupti si care nu sunt pentru a guverna so [entru ca sunt pusi acolo sa reprezinte familiile lor politici penale si lipsa de idiologie politica. Modelul de guvernare organizat in jurul conceptului penalilor la fara numar, aditivi penalii in sprijinirea celui mai slab guvern de factura politica , si nu modelul in care aceasta se afla acum statul care nu inetervina de loc si-a pierdut roul si ritmul de crestere in a spori statul de drept in general.

 

In Romania, discursul celor care muncesc pentru lumea lor penala si pentru a fi numai saracie si saracia sa fie puterea politica de tara si a exprimat in mod individual opinia care nu exstiza cu norma intreaga partiala ramane un privilegiul sa reconcilieze ca partide politice sunt la guvernare doar pentru pripiul lor program de guvernare. Sper ca PSD si ALDE nu se vor apuca sa organizeze alt guvern si va alsa pilonul doi de pensii sa fie facuta o reforma speciala asupra tuturor reformelor sociale care sunt lipsa in viata sociala din sub clasele sociale .

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !