AM ÎNVĂŢAT CĂ, ORICE BINE FAC VA FI ŞI PENTRU MINE

Am învăţat că, orice bine fac va fi şi pentru mine. Dacă Dumnezeu nu ne-ar ajuta, nu doar că nu am învinge, dar nici nu am mai putut lupta. Sărac eşti necredinciosule şi lipsit de orice bun, sărac de iubire de oameni, sărac de credinţă în Dumnezeu, sărac de speranţă. Nu-ţi fie teamă că nu ai putere prea mare în viaţă, deci ţine-te dacă te opreşti.

Am învăţat că, orice lucru este imposibil, poate fi mai mult posibil, deoarece s-a întâmplat în viaţa mea, trebuie să strâng din dinţi şi să merg mai departe. Mai devreme sau mai târziu, perioadele negre trec. Nu-mi daţi sfaturi, deoarece ştiu să greşesc şi singur. Dacă Dumnezeu nu este pe primul plan în viaţa mea, atunci sunt şi mai nimeni, deci nu este pe locul care i se cuvine.

 

 

 

Oamenii umblă după făcătorii de minuni, fie ei şi vrăjitori. Dar va spun că inima este mai mare dăcă vine din partea fortei şi credinţei noastre, care e încreştinarea vieţii tale. Doamne, când îmi pierd speranţa, ajută-mă să îmi amintesc că, dragostea Ta este mai mare de cât toate necazurile mele şi planurile tale  să fie pentru viaţa mea sunt mai bune decât visele mele.

 

Până nu-l, găseşti pe Dumnezeu, nu te afli nici pe tine, nu-ţi găseşti nici semnul tău, nici sensul luminii. Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţi de conducere. Să ne luptăm cât mai avem timp, astfel încât va fi prea târziu. Toate necazurile noi ni le-am pricinuit, cu păcatele noastre, şi ele sunt urmări şi plata îndesată pentru păcate, până vom înţelege la ce ne îmbătăm şi ne duc de nas, că să ne săturăm odată de ele.

 

Dacă tac, nu înseamnă că nu ştiu. Înseamnă că am ales indiferenţa. Pentru că educaţia mea depăşeşte bârfele altora. Când omul e cuprins de egoism, nu are nici o judecată adevărată. Iartă-l mereu pe cel ţi-a făcut rău şi treci peste el. Învinge durerea, râzi cât se poate de mult, cum erai copil, căci tot la azi ajungi şi la cea mai lungă noapte.

Fericirea o face pe femeie frumoasă şi dragostea o face mai fericită. Iubirea este pur adevărată doar al femeii, dacă nu se culcă cu mai mulţi bărbaţii. În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături. Ne-am îmbolnăvit prin păcate, dar ne vindecăm prin pocăinţă. Iar pocăinţa fără post este neputincioasă.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.