ALTFEL DE POLITICĂ ESTE NEVOIE ACUM

 

 

De altfel de politică este nevoie acum. Guvernarea tuturor partidelor politice şi parlamentare este programată să fie acum prin anul 2015, dacă partidele de la guvernarea legislativă cu propriul lor guvern, nu aduce rezultate politice şi economice, de prima mână. Romania are nevoie de forţa economică şi pentru reducerea poverii fiscale, ale partidelor de la guvernare, care nu sunt capabile să genereze programe economice de guvernare, pentru a ajutat pe mediul de afaceri din Romania, să se dezvolte cu creerea de noi  locuri de muncă, de bună factură economică şi de calitate.

Economie liberă şi de viitor, are nevoie Romania din partea tuturor partidelor politice, care se declară că sunt la procesul democratic şi de reorganizarea politică mai bună. Venirea la guvernare, ale partidelor de dreapta, depinde numai de partidele de dreapta, cu ideologii diferit, nu de actualul guvern, deoarece alegerile din anul trecut, a cerut şi modificarea guvernului Ponta de la guvernarea personală, până la capăt.

 

 

Dacă partidele de dreapta, nu vin la guvernare în primăvara anul 2015, riscă să nu mai fie unificate sub marele partid de centru-dreapta,  şi vor pierde toate alegerile primare şi parlamentare din anul 2016, sau chiar alegerile anticipate, dacă nu prevede maturitate şi experientă politică de a schimba regimul PSD, aşa cum era de prevăzut din partea anului politic 2014, pentru anul 2015.

 

Luptele politice privind revizuirii Constitutie, sunt în reorganizare politică, prin ruperea partidelor de la guvernare între ele, şi anularea procesului de unificare ale marelui partid de dreapta, care nu au programe politice, prin lege, de a schimba guvernul Ponta 4, şi vor pierde credite electorale din pragul lor electoral, la alegerile electorale care sunt aproape de România.

 

Pentru a înţelege ce programe de guvernare au partidele actuale din cadrul Parlamentului, trebuie luate în considerare şi cine vrea să muncească pentru schimbarea Guvernului Ponta 4, nu pentru a fi instabilitate politică şi pentru ca Guvernul României din partea Parlamentului, să lucreze pentru beneficiarii şi nu pentru clientela politică de politică privată, de la toate partidele private, care nu se mai termină.

 

Politicul este locul de expresie al conflictelor, deoarece ei nu guvernează cu nimic pe Romania, dar pot genera numai conflicte si marea instabilitate politică, dar pot avea şi noi negocieri politice pentru a guverna această tara care nu este numai al lor. De fapt, partidele politice pentru a redresa calitatea lor politică, trebuie să fie conduse de intelectuali filozofi, de prima mână, pentru că ei au arta politică de a guvern şi pentru a revizui ordinii politice actuale, după cum este în lumea asta soarele de puternic.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro