ALTE SURSE DE PROBLEME MARI ALE GUVERNULUI DE AZI

Politicile publice ale Guvernului PSD si ADLE genereaza tot mai multe reforme foarte slabe, cum astfel nu aduce de loc reforma uceniciei si educatiei continua, unde rata somajului este de peste 2 ani, de peste 45 la suta.. Cifrele somajului in randul tinerilor este de peste 35 la suta, pentru varsta de sub 25 de ani, iar pentru 25 la 49 de ani, se ridica din partea celor care cauza un loc de munca sub 200 de ore, fiind de peste 6 milioane de persoane. Rata saraciei nu este de loc prea bine, fiind de peste 10 milioane de romani cu drepturi politice si de munca, la peste 50 la suta.

Deci, Guvernul PSD SI alde prevede de loc modele sociale moderne si renovarii contactului social. Astfel incat, Guvernul de acum prin actuala majoritatea parlamentara, nu vrea de loc combatere a somajului si eradicarii saraciei curata si lucie. Metodologia programului de guvernare, nu asigura de loc securitate sociala, infrastructura de educatiei la nivelul Uniunii Europene. Guvernul protesteaza impotriva tuturor masurilor sociale de orice fel, in ciuda faptului celui mai slab program de guvernare, al coalitiei parlamentare care nu ofera nimic la guvernare dupa nevoile si probleme in realitatea sociala .Cu un somaj de peste 30 la suta, cu lipsa de formare profesionala si ajutor de somaj, arata ca nu exista de loc capacitatea politica de a contiuna sa produca ceva la guvernare si guvernare. Cu lipsa de proeictie sociala si de deschidere de noi locuri de munca modernizare de crestere economica continua, arata ca recursul , formulat de primul program de guvernare nu asigura de loc cele mai importante reforme si dimensiunea de invatare , de pregatire si renovare a cresteri economice este prin alte noi promisiuni electorale.

Statul social al regimului PSD, merge la guvernare sa fie impotriva infrastructura si reforme reale in cadrul campului muncii, lipsa de prosperitate, cu de a transforma masurile din programul de guvernare in realitate. Cu cea mai mica crestere economica , care nu produce de loc locuri de munca noi si reforme ,, protejarea celui mai mare grup social cu cele mai mici venituri.Nu sunt la nivelul rural si urban, programe de ocupare a ocuparii fortei de munca, nu sunt de loc legii corecte si care sa vina in ajutorul celor care au nevoie de resurse financiare. Romania a pierdut peste 100 de miliarde de locuri de munca, pentru lipsa de crearea de noi drepturi sociale si noi investitorii de afaceri sociale.

Cu privire la reforma uceniciei, scoli profesionale si companii private, pentru mai multe alternative de astfel de parteneri social, in care angajatorii trebuie sa fie in pas cu tehnologia si modernizarea tuturor cresterilor economice si pentru ridicarea nivelului de trai.

Parlamentul din expresia Guvernului PSD , are conturile si lipsa de viziuni si valori neclare, care guvernul nu vrea sa munceasca si sa consolideze rolul afacerilor drept in sistemul fiscal si facilitati fiscale al zona unde nu este de loc locuri de munca. Locurile de munca de acum, nu sunt conduse de educatie si regimul PSD, in regiune.

Sectorul de prestari de servicii trebuie sa ofere mai multe modele sociale prin cererea si oferta noului sistem de modernizare.

Cu toate acestea, avem cea mai mare lipsa de reforme si politicile publice nu sunt de loc ancorate la realitatea sociala, acestea este, de fapt executivul care se extinde sa nu ajute ajutor politic tuturor persoanelor care au o pregatire necesara privind formarea unor locuri de munca si care sunt in cautarea unui loc de munca.

 

Peste reforme si iar reformei dubeli masuri sociale, scopul este sa fie milioane de romani foarte saraci cu zi de zi, deoarece au nevoie si de protectie sociala si securitatea muncii lin drepturile individuale la formare.  Durerea cea mai mare a lipsei de asiguarilor de somaj in continuare. Este nevoie de un regim al asigurarilor de protectie  pentru a sprijini persoanele vulnerabile si marginalizate din toate punctele de vedere macrosocial si micro economice.

 

Lipsa proiectele sociale ale regimului PSD pentru sustinerea unui loc de munca si crearea de locuri de munca in conformitate cu sistemul de securitate aferenta , este de fapt lipsa riscurilor sociale si probabil al reducerii populatiei . Si cu somajul de peste 7 milioane de persoane, a fost inlocuita de angajatorilor printr-o crestere a somajului pentu nu schimbare in guvernare a regimului PSD 1 cu versus regimul PSD 2 cu clientii ai servirii regimului penalilor cu mediul afaceri de evaziunea fiscala.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !