ALTE PROTESTE SUNT ACUM IN ROMÂNIA

 

Peste 10.000 de persoane din Capitală, în marş către Guvern, care protestează împotriva alegerilor prezidentiale care au fost organizate de către Guvern, împotriva românilor din diaspora, să fie cu fără dreptul de vota. Circa 9 mii de persoane din Bucureţi şi în marile oraşe ale tarii au protestat în semn de sustinere pentru românii din diaspora, care nu au putut vota din cauza Executivului, prin reducerea secţiilor de votare, de peste hotare, pentru alegerile fundamentale.

 

 

În Sibiu au ieşit peste 5000 de persoane, la mitingul solidaritate cu românii din diaspora care nu au avut dreptul de vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale, de către guvernul PSD. Oamenii au protestat foarte multe ore în stradă din piata mică din Sibiu, iar alte 7000 de persoane, au protestat în Braşov, care unii dintre ei aveau bannere cu mesaje de sustinere pentru românii care trebuie să voteze şi care sunt la muncă din cauza Guvernului actual, care nu oferă locuri de muncă pentru toată România.

 

Deci, România pentru românii va fi în stradă şi românii vor protesta la adresa guvernului, în toate orasele mari din tara, astfel încât Guvernul să creeze sectii de votare la numărul real de românii care sunt la muncă în diaspora. Din 2009, au emigrat, românii, sau adaugat la cel puţin 7 milioane de românii cu drept de vot, în anul 2014.

 

Protestatarii erau în număr foarte mare în Bucuresti, dar cu mesaje de susţinere pentru românii că trebuie să voteze toti românii şi cu îndemnul la vot, pe 16 noiembrie 2014, astfel încât va fi revolutia votului în stradă, dacă guvernarea şi puterea actuală, nu gestionează problemele românilor şi care sunt în cresterii. Milioane de românii au stat la coadă pentru democratie la primul tur al alegerilor prezidenţiale, să voteze după puterea lor politică.

 

Aproape 2 milioane de românii cu drept de vot, au format cozii mari în stradă, să voteze, dar Guvernul din România, le furat dreptul de vota, prin votul cenzitar administrativ, astfel ca sub 1 milioane de persoane au putut vota. Românii din diaspora vor merge la al doilea tur de scrutin, indiferent dacă sunt în scădere numărul sectiilor de votare, din diaspora.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!