ALTE PROTESTE SUNT ACUM IN ROMÂNIA

 

Peste 10.000 de persoane din Capitală, în marş către Guvern, care protestează împotriva alegerilor prezidentiale care au fost organizate de către Guvern, împotriva românilor din diaspora, să fie cu fără dreptul de vota. Circa 9 mii de persoane din Bucureţi şi în marile oraşe ale tarii au protestat în semn de sustinere pentru românii din diaspora, care nu au putut vota din cauza Executivului, prin reducerea secţiilor de votare, de peste hotare, pentru alegerile fundamentale.

 

 

În Sibiu au ieşit peste 5000 de persoane, la mitingul solidaritate cu românii din diaspora care nu au avut dreptul de vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale, de către guvernul PSD. Oamenii au protestat foarte multe ore în stradă din piata mică din Sibiu, iar alte 7000 de persoane, au protestat în Braşov, care unii dintre ei aveau bannere cu mesaje de sustinere pentru românii care trebuie să voteze şi care sunt la muncă din cauza Guvernului actual, care nu oferă locuri de muncă pentru toată România.

 

Deci, România pentru românii va fi în stradă şi românii vor protesta la adresa guvernului, în toate orasele mari din tara, astfel încât Guvernul să creeze sectii de votare la numărul real de românii care sunt la muncă în diaspora. Din 2009, au emigrat, românii, sau adaugat la cel puţin 7 milioane de românii cu drept de vot, în anul 2014.

 

Protestatarii erau în număr foarte mare în Bucuresti, dar cu mesaje de susţinere pentru românii că trebuie să voteze toti românii şi cu îndemnul la vot, pe 16 noiembrie 2014, astfel încât va fi revolutia votului în stradă, dacă guvernarea şi puterea actuală, nu gestionează problemele românilor şi care sunt în cresterii. Milioane de românii au stat la coadă pentru democratie la primul tur al alegerilor prezidenţiale, să voteze după puterea lor politică.

 

Aproape 2 milioane de românii cu drept de vot, au format cozii mari în stradă, să voteze, dar Guvernul din România, le furat dreptul de vota, prin votul cenzitar administrativ, astfel ca sub 1 milioane de persoane au putut vota. Românii din diaspora vor merge la al doilea tur de scrutin, indiferent dacă sunt în scădere numărul sectiilor de votare, din diaspora.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.