ALEGERILE SUNT SI IN ROMANIA

Cine repreztina pe Romania , cel mai bine, pentru alegerile europene din 26 mai 2019, ce sunt programate sa apara si in Romania care apropae toate partidele din sistemul electoral romanesc, sunt pe duca. Oferta electorala merge tot inainte fiind considerata una de slaba factura politica imensa. Este oferta electorala tot mai saraca si plina de promisuni si zero distribuirea promisiunilor electorale sunt zero pe aganda electorala vertabila.

Nu putem spune ca PSD, se bate cu PNL sa obtina mai multe mandate in Parlamentul European, adica sa obina un scor de sub 20 la suta, iar PNL reprezendan chiar pe cei care ar castiga alegerile europene, au chemat din nou lumea in Piata Victoriei sa protesteze impotriva unui nou Guvern de la partidele de centru dreapta. PNL a chemat presedintele tarii sa faca politica in locul liderii de partid, care nici nu sunt prea multi in acest partid. PNL cica e un partid liberal care vine singur de mana la guvernare dar nu din partea alegerilor europene, iar actuala colatia de guvernare intre PSD SI ALDE, ar putea sa fie dizolvata, din cauza ca s-ar putea obtine mai multe avantaje politice de un scor de 28 la suta?

Lipsa de evenimente electorale si expertiza politica proprii, ar face ca politica sa fie tot mai mizerabila si cu pline costuri materiale si cresterea de taxe si impozitele locale. Paridele anti romanesti , sunt in numar tot mai mare de la scrutinul electoral la altul, in care mediul privat si chiar sectorul public sa saturat de atata politica ieftina si care nu are de loc experienta politica. Lipsa de spitalele eregionale, lipsa de scoli mai bune, lipsa de locuinte sociale, lipsa de locuri de munca si multa munca ieftina, a facut ca milioane de romnai sa dispara defintiv din Romania.

Prezenta delcaratie politica de presa, privind activitatea partidelor politice in campania de alegerile europene, a fost una bazata pe mitinguri electorale si teme ce nu sunt de loc privind politicii eurpone publice, s-ar spune de loc subiective. Intruct liderii si candidatii lor au facut scut si duc lupte tot mai agresive asupra independenta sistemului judiciar sa scape penalii si politicienii din campanie de alegerile electorale si colegii lor de dosarele penale pentru faptelor grave de coruptiei si condamndarea pentru milioane de romani la sclaviei comerciala, in continuare.

Din punct de vedere, politica a fost o munca lipsita de ideei, dezbaterea electorale pe teme importante si pe aria de probleme de politica externa a Romaniei, lipsa de iedolgii si doctrinele politice, au fost ancorate in mega scandaluri de coruptiei, si privatizarea campului de lupta, pentru o guvernare stalinista. Discriminarea politica a fost pentru guvernare de lipsa de sanse egale si tratament egal intre barbati si femei in spatiul public, la alegerile europen din 26 mai 2029. Prezenta la urne la alegerile europene nu depaseste mai mult de cat 20 sau 27 la suta, la nivel local si nivelul national, deoarece sunt aceste alegeri electorale mai mult jocuri politice de culise si nu despre probleme grave ale economiei si lipsa de industriei economica de unde nu exista de loc nici azi o crestere economica, prosperitate sociala si egal si in plus crestere a nivelului de trai. Partidele private vor milioane de voturi sa aduca la guvernare toate ciumele penale si ordinare infecte si nu promoveaza de loc lupta pentru dreptruile omului si dreptrui cvile in tot segmentul romanesc.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro