ALEGERILE EUROPENE 2019

Alegerie europene sunt in toate statele membre ale Uniunii Europene, care sunt pe 26 mai 2019, si astfel are de ales intre regres si progres ale continentului bartan european.

Pentrua alegerile europene ce sunt destul de picante si cu multe lipsuri politice tot mai multe.politicilor europene de dezvoltarea alegerilor europene pentru Parlamentul European, ridica extrem de mult haos, dezbinare si duce lupte cot la cot cu partidele politice pline de personaje penale care au comis faptelor grave de corupti si vor imunitate parlamentara. O tema care circula este revenirea la valorile nationale sau mai multa integrare pentru o Uniunii cu doua viteze.


Aderarea Romaniei la spatiul Sechenge este in continuare o tame minora, si liderii politici nu respecta de loc tratatele de aderare ale Romaniei din 2007. Liderii populsiti si ieftin la o minima vacanda de la Vaslui, au ales din noua blocarea Romaniei in Uniunea Europeana, nu vor de loc dezvoltarea economica si a nivelului de trai. Astfel, Romania, ramane cea mai saraca si tara membra cu o popluatie in saracita si plina de decalaje intre regiunile sarace si bogate.

Probleme multiple , are Uniunea European, saracia si lipsa de incluziunii europene si numai astfel se va putea face ceva daca mai vor sa fie la guvernare progresul si reviziuirea tuturor taratelor europene. Sunt multe state europene foarte sarace, coruptia publica este modeul de guvernare europeana, iar populismul e plus si plus ideologii, ale repararea dreptruilor si libertatilor fundamentale.

Totodata, ar trebuie sa fie o noua politica de coeziune, politica agricola, si teme senibile, migratie, politica economiei si comeciale privind migratia fortei de munca cea tanara spre zonele economice cele mai bune. Pe plan intern si extern, spolirea inovari, si economia digitla si economia IT-ului produce numai munca economica prinsa intre sclaviei angajatilor si sporirea inegalitatilor pe piata muncii. Lipsa de egalitate de sanse si egalitatea de gen pe piata politica, analizeaza lipsa de respectarea Conventiei Europene si mai ales vor duce la atcuri economice tot mai multe la adresa statelor economice. Un vot conteaza, dar e ultima sansa, sunt milioane de voturi. De ce ar trebuie atunci europenii pirin milioane de voturi pentru a trimite spre Parlamentului European, si pentru a forma o noua Guvernare europeana?Sunt extrem de multe canale de comunicare care aspira , dar indemna popoarele europene sa nu mai dea un scruntinul europene care nu este important, pentru ca nu sunt partidele politice asa de important in conformitate cu documentele europene si informatii mai multe spre a atrage electoratul activ, sa se mobilizeze. Este o sansa, se face politica ca la jocurile de noroc si o ciorba de joc privind lipsa de calitatea a alegerilor europene, despre lipsa temelor de griparea europeana , pentru combaterea prostitutiei politice impotriva Romaniei in Parlamentul European in continuare se merge spre guvernare maxima. Prajitura democratica si momentele europene din nou au clientii la urne sa voteze. Asa sunt mai lipsa de activism civic in politica europeana nu se vorbeste spre nationalismul autentic, nu in vine de loc sa vorbesca in locul liderii europei, despre cum Europa are mari probleme din cauza partidele politice de 30 de ani la guvernarea lor persoanala si personalizata. Alegerile eruopene ar trebui sa aduca plus valoare europeana si suntem din nou intr- curba periculoasa incat nu se discuta despre nimicuri, persoane penale si partide politice care vor milioane de voturi pe gratis din nou cu fara sa puna osul la munca.

Sunt mai multe partide politice care au candidații penale pentru faptelor penale de corupție la alegerile europene din 26 mai 2019

Posted by ZiarulViitor on mai 17th, 2019

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro