ALEGERILE ERUOEPEN NU SCHIMBA GUVERNUL IN CURS DE GUVERNUL IN CURS DE GUVERNARE

Alegerile europene din 26 mai 2019, pentru ca Romania sa trimita membrii din Romania in Parlamentului European, nu poate sa schimbe guvernul PSD din cursul de guvernare, deoarece au o majoriatate parlamentara si un premier numit politic. Doar daca se merge spre ideea de alegerile anticipate din alte motive de politica interna se poate critca PSD, sa duca o noua majoritate parlamentara spre alegerile de la zero.

Liderii politici acestuia care viseaza cai verzi pe pereti, invoca ca alegerile europene si refernumului de Justitiei, trebuie sa schimbe mersul trenurile. Fundamentul politic de care ar trebuie probabil sa il utilizeze inegalitatea politica interna este sa nu vina lumea la vot iar primarii sa ce ceara romanilor sa nu voteze pentru a nu schimba Guvernul PSD-ALDE. Nu mai pot sa vad atata rautate politica agresiva si alternativa politica e sa faca tot mai rau si–au dovedit ca sunt un pericol de ordine publica. Nu accept vantatorii de tara in forma de marele partidele de dreapta, care nu au avut niciun proiect de tara pana la Revoutia din 1989. PNL sa fie pe primul loc sa nu mai minta si sa duca instituutiile de presa care a inclucuit presa de partid si jurnalistii sunt muritori de foame, pentru ca liderii PNl s-au indulcit la contracte profitabile cu regimurile PSD-ului.

S a fii pro Romania nu este expresii maipularilor ordinare si trebuie sa dea dovada evolutiei din cee in cea mai agresiva a campaniei electorale, cum pe ultima suta de metri, nu a iesit nicio tema electorala sa fie pusa pe agenda publica electorala. Daca mai vine PNL la guvernare si cu PDL mai pleca inca 3 miloane de romani, iar profesorii universiatrii li se vor taia din nou lefurile si mai grav , va adera Romania la cea mai mare criza economica si zero cercetare sociala. Pnetru Romania, este sa fie partidele si aliantele electorale care au un Program de guvernae pe vaste domenii economice si politici sociale si sa garanteze cineva cu viata si cu moartea, ca va fii implementat prezentul program electoral.

Bombele si preservativele politice sunt tot mai reale in viata politica am modificat legea electorala sa devina un scut la statul de drept si sa nu ai un stat al dreptruilor omului in vigoare.In urma cu ceva timp, Comisarul European al Dreptruilor Omului si AL ONU, a declarat ca este o problema grava privind lupta pentru dreptruile omului si dreptruile civile si dreptul la un nivel de trai in Romania, pentru ca toate gazoanele politice se duc pe un drum si au o bogata imaginatie si viziunea lor politica este sa nu faca si cineva protectia si securitate, daca vrea sa fie mai bine in Romania, trebuie sa isi vanda toate aprtamentele si blocurile ale politicienilor din lefuri de mii de euro pentru multe contracte publice de coruptie, multa saracie si zero guvernare democratica, cu fara banii de investitii publice ce sunt noi locuri de munca.

www.ziarulviitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro