ALEGERILE DIRECT SI CEVA NOU

ALEGRILE sunt direct în România pentru 4 ani, Alegerea parlamentului de către actori politici și partidele politice prin vot universal, direct pentru 4 ani. Comisii parlamentare și grupuri politice noi . Camerele Parlamentului sa desemneze un guvern care sa emana cu puterea politica a oameni buni. Partidele politice sa lupte pentru normele juridice mai bune și sa nu mai privatizeze economia sociala a tarii. Funcționarea partidelor politice, referitoare în E de ani, a condus la vânzarea tuturor resurselor naturale și milioane de romani sunt sclavii pe piața muncii și au cele mai mici venituri.

Dreapta politica nu are proiecte de tara politice și mai ales spectrului politic prin apariția partidelor noi, ar putea sa fie eliminate partidele de dreapta sa nu mai conteze la formarea unei majorității politice. Toți politicieni penali și rai trebuie sa fie cetățenii egali în fata legii, nimeni nu trebuie sa fie scutiti de imunitate parlamentara și trebuie sa fie consficate toate averile făcute pe cai ilegale . Libertatea ROMÂNIEI și opinii publice nu este deloc garanta și nimeni nu are drepturi egale adică libertatea de expresiei și de exprimare sunt conduse de un corp politic meschin și nu promovează adevărul și libertatea presei. PNL nu reprezinta deciziile CCR, și parlamentarii PSD și alde și UDMR vor vota împotriva formarii unui guvern de dreapta, cu fără mandat direct dela alegerile de la urne.

30 de ani, nu a fost un sistem politic modern și sa aibă politicile sociale moderne și sa asigure un nivelul de trai al bunei calității de viata normala. Apariția USR a divizat scena politica , adică avem numai politicieni rai care lupta pentru idei proaste și care nu au un grad înalt de viziune și proiecte serioase, din care sa se regăsească romani care votează împotriva tuturor și nu se prezintă la vot și sa voteze, un prosteste electoral în masa. Din pacate, ne luptam cu multe fiare politice și politicieni rai și cu fără egalitate de șanse, pruralism, proprietate private, libertate, demnitate și noi locuri de munca de buna calitate și durabile.Cine distruge România în fiecare zi și nu vrea sa fie un Guvern sa lucreze și sa muncească mult și sa nu facă politica penala de partidele private și cu agenda demagogica și care schimba agenda publica în interesele lor oculte și conservarea mafiei politice ca rang de macerările politica.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro