ALEGERILE PREZIDENTIALE GUVERNEAZA ROMANIA

Votarea Guvernului Orban, nu vine de la populația ROMÂNIEI de la milioane de romani cu drept de vot astăzi. În anul, va fi foarte multe guverne și mai ales în anul care vine. Resursele populației a fost golite toate conturile statului de drept și statul roman. Tot ce a fost frumos în politica de tara a fost vândut și privatizat. România are multa politica pentru milioane de romani care încă au nevoie sa voteze pentru tara noastră de schimbare profunda de la rădăcina și un alt destin ales cu multa grija. Sunt extrem de multe de schimbat în politica și structura sistemului politic romanesc de la Parlament, Guvern și altor organizații publice , care comportamentul politic își impune mizeriile și afacerile de corupției. 

Guvernul Orban, este sluga sistemul de afacerile de corupției în forma calificata, și care face mult râu ROMÂNIEI. Nu vrea creșterea salariului minim pe economie pe tara, nu vrea sa construiască banii pentru construirea bugetului de stat, pentru modernizării infrastructurii de drumuri publice și combaterii sărăciei și incluziunii sociale. O noua afacere de blugii penalii și care nu au răbdare decât sa pună mana pe toată politica de tara. Avocatul penalilor de lux , candidează pentru alte lovituri de stat și mai ales sa nu crească de loc veniturile populației de astăzi.

Actualul președinte nu ii reprezinta de loc pe milioane de romani , ca are multa aroganta, tupeu, asa cum sunt cam toți din sfera politica electorala. Alegerile prezidentția-le, nu sunt pentru partidele politice și pentru cei care vin la vot și la urne sa voteze, ceva și mai ales nou.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro