ALEGERI CARE FACE SCHIMBĂRI ÎN POLITICĂ

 

Alegerile care au fost şi produce mari schimbări politice de lungă durată şi durabilă, din punctul de vedere politic, prevede oferta politică al noului presedinte al României, Klaus Iohannis, ales de peste 6 milioane de voturi. Democratizarea alegerilor fundamentale din anul 2014, sunt încheiate şi care aduce marile schimbări politice pe scena politică şi schimbă orientările politice în cadrul Parlamentului, pentru formarea noului Executiv.

Toate partidele actuale fie cele de centru-stânga sau de centru-dreapta, care se află în procesul politic, prin lipsă de viziune de guvernare economică, sunt în cursul de modernizare politică, întrucât electoratul român, au devenit foarte activi în viaţa politică, deoarece peste 12 milioane de persoane, au votat pentru cele mai importante schimbări şi asupra clasei politice din România. Partidele politice, dacă nu se dezvoltă şi nu lucrează cu programe de  guvernare, de bună calitate economică, sunt radiate din registrul partidelor politice, deoarece nimeni nu mai votează pe nimic cu partidele mari.

 

România nu va avea partide politice mari pe scena politică în România, deoarece va fi foarte bine, pentru ca partidele mici, trebuie să muncească mai multă, întrucât partidele mari nu mai au structuri politice în dezvoltare şi sunt nepopulate şi cu lipsă de cadre politice noi. Noile mutări pe scena politică, sunt din partea noului presedintele al României, astfel încât partidele politice, trebuie să lucreze pentru alegătorii români, astfel vor pierde alegerile din viitor.

 

Clasa politică are bipartide, adică partidele de centru-stânga, prevede peste 6 partide politice, care se află sub umbrela politică ale PSD-ului, iar partidele de centru-dreapta, sunt sub marea Aliantă Credintă, precum Noul PNL, care spune, că este să vină la guvernare, după trecerea României în anul viitor. Noul PNL, are infrastructură de partide politice şi cu multe programe de guvernare, astfel încât guvernarea alternativă, să fie cu program economice de guvernare, după ce se formează o nouă majoritate parlamentară, de lungă durată.

 

Guvernarea de centru-dreapta, are ca obiectiv principal, libertatea economică pentru toată lumea, justiţie socială, respectarea statului de drept, după normele europene, reducerea poverii fiscale prin relansarea investitiilor în zona infrastructurii economice şi reducerea datoriilor externe ale României, care se ridică la peste 1000 de miliarde de euro, din partea fostele guvernării ale PSD-ului.

 

Klaus Iohannis, prevede dezvoltarea politici externe şi desemnarea unui guvern de dreapta, care să fie mai primitiv, şi care să aducă multă viziune politică, în procesele economice, care sunt pline de cele mai mari crize financiare, şi cu lipsa de milioanele de locuri de muncă, pentru persoanele adulte, care sunt cu fără nicio sursă de venit, din partea Guvernului PSD, care nu oferă locuri de muncă în continuare, dar în schimb se află prin procesul de guvernare a poverii fiscale, şi pentru anul viitor.

 

Procesul de modernizarea partidelor politice, care sunt la realitatea politică actuală, continuă prin cresterii puterii ai partidelor politice de centru-dreapta, care vor multă maturitate economică şi reformarea partidelor uzate din punctul de vedere politic, care are produse politice expirate. Alegerile fundamentale din partea marelui an 2014, au fost pentru toti români, astfel încât ca clasa politică să se raporteze la marile schimbări de economia politică internațională, politica externă, marile puterii politice din ordinea mondială asupra păcii.

 

ZiarulViiitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro