ALEGE MARE SI NU MIC

 

Cu ajutorul alegerilor locale, putem vorbi mai mult despre o noua gandire politică pentru schimbarea sistemului electoral, legea electorală, care nu este de partea tuturor românilor cu drept de vot și nu numai. Dreptul electoral, ridică clasa politică pentru mai multă democratizare ai clasei politice. Nevoia de schimbare politică e necesară și care face reforme politice și economice. Sistemul electoral, cu un singur tur de alegerile locale, nu este de loc bun și face mult rau asupra oamenilor care vin cu mic cu mare sa voteze ceva care sa conteze pentru tara lor .

Sistemul electoral, legea electorală, campania electorală, finanțarea alegerilor electorale nu sunt cunoscute de opinia publică, pentru alegerile locale si pentru alegerile legislative, în anul politic 2016. Tocmai de aceea nu există prea multe reforme reale și durabile pe piata politică locală și centrală. Politicii politice și sistemul social trebuie sa fie croit după forma poporului român, nu după cum au fost fostele guverne penale și corupte sub cea mai slabă guvernare și cu rezultate dezastroase asupra procesului economiei, care nu face modernizarea nivelului de trai de loc.

Președintele tuturor românilor Klaus Iohannis, vrea ca clasa politică sa lucreze mai mult asupra milioanelor de romîni cu drept de vot, prin care aceasta sa demonstreze clasa politică conducătoare de valori și viziuni politice de înaltă calitate politică. Fiecare formațiune politică nu reprezintă motorul de maxime valori politice și construcția clasei politice , asa cum sugerează alegerile libere, corecte, și egale pentru fiecare partid politic nou cu politică modernă și ca altfel de sisteme politice moderne. Fiecare partid politic nu reprezintă nimic real pentru ce înseamnă România, de asa nu guverneză de loc pentru clasa socială, fiind principalul obiectiv de scopuri , care nu mai avem grupuri de oameni mari și în creștere să facă ceva pentru politica porcului, sau pentru sistemul social care nu face de loc reforme în creșterea pe scară reală de anumite prime sociale.

 

Nu avem de loc partide politice să vină în ajutorul sefului statului, să deschidă cutia de minuni, adică proiecte importante și de refacerea clasei de mijloc, care este doar în vorbele politicienilor cu dosare penale de înaltă calificare în afacerilor de corupției economice și cu zero afacerile politice bune, pentru a vedea ca avem un drum mare spre noi reforme de care sunt nevoie de 26 de ani.

 

Pentru Klaus Iohannis, democratia este o formă politică care cere ceva și să reprezintă o formă inferioară în stat, alături de oameni curați pentru politică albă și care viața politică să nu mai facă reforme politice penale, care sunt împotriva întregii tarii. Presedintele tarii noasre, asigură că alegerile locale, nu vor fi furate de cei care candidează pentru alegerile locale, însă vrea produse noi politice în toate județele politice, pentru abolirea de baronii cu dosare penale și care arde democrația politică, prin politică care îi exploatează pe oamenii de la zi la zi.

 

Statul politic și juridic are nevoie de reforme care să nu fie expresia partidelor politice penale și care nu fac nimic în aceasta tara. Este o democrație politică direct de la urne în scadere politică mare deoarece nu vrea alegerile locale și extinderea votului prin corespondență să fie și la alegerile fundamentale și care sunt împotriva alegerilor parlamentare și nu numai. Nu mai vream ca statul român sa faca pe algătorii ca pe un sclav în forma sclavagistă în care puterea să fie tot din partea celor care nu vor sa nu facă nimic.

 

ZiarulViitor.r

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !