AICI E TOT MAI MULT

România are nevoie de actualul guvern, care trebuie să lucreze pentru cele mai importante obiective și de susținere progresului economic și social, echitate și echilibrat și durabil, prin consolidarea coeziunii economice și sociale a țării prin reforme de generarea de noi milioane de locuri de muncă de bună calitate și combaterea de urgență a sărăciei pe scară largă. Un lucru important care prevede acest noul Guvern, este că nu are susținere politică, și de aceea trebuie să aleagă de la partidele parlamentare care sunt în Parlament, și oferă cele mai multe proiecte de bună calitate, să fie transformate în procesul de guvernare de fiecare zi de zi.

 

 

Prin urmare, putem vorbi de o guvernare mult mai deschisă și care nu are trucuri politice cu partidele parlamentare pentru alegerile parlamentare din anul 2016. Guvernul Dacian Cioroș, nu este expresia partidelor politice și parlamentare și foarte corupte, și este un guvern independent din toate punctele de vedere politice și economice. Efectele generate de actuala guvernare din partea crizei politice  din Romania, după plecarea celui mai corupt regim politic și aflat la guvernare pentru afaceri de clientelă și mafiei politice reactivă la fantome politice, a desemnat un Guvern prin proteste de stradă și care e pentru ca forma noului guvern să fie bazat pe dezvoltare și decizii politice de guvernare transparente.

Având în vedere că nu există creșterii economice pentru generarea de cresterea salariilor bugetare cu peste 10 la sută, este din cauza fostei guvernării care nu a lucrat la realizării de dezvoltare a nivelului de trai în România, după ce milioane de români sunt din nou cu tot mai scurte venituri.
Ce inseamna că nu avem de loc nicio creștere economică care însemnă indexarea nivelului de trai și poziția economică a țării nu este de loc bună, pentru că s-au lucrat tot mai mult împotriva investitiilor publice și private, cu peste în scădere de peste 100 de miliarde de euro, din partea GUVERNUL psd.  Totodată, trebuie că noul Guvern tehnocrat, să vină în Parlament, cu pachete de legii și care să cuprindă investiții solide și lichide, pentru dezvoltarea infrastructură socio-economică privind aderarea de creșterii de noi venituri la toată lumea.

Infrastructură economică modernă are trebuie să fie realizată de noul Guvern, prin supralocal, prin modernizarea mecanismului administrativ local sau economic și, decât dacă e cazul resortarea  de solidaritate locală sau regională, precum și a creșterii economice acolo unde nu pătrunde nicio creștere economică. Acest proces poate fi realizat în urma unei noi gândirii politice administrative și de cooperare de la descentralizare prin concentrarea administrațiilor teritoriale. Crearea de surse economice energetice sunt nevoie să fie, nu în ultimul rând, deoarece trebuie să se facă ceva pentru ca românii să o ducă mai bine, și să fie cu locuri de muncă de înaltă calitate în tara noastră.

 

Vrem salarii mari, pentru toți români, dar din păcate nu se schimbă nimic. Nu avem partide politice, să producă creșterii de venituri și să reorganizează infrastructura economică de la zero. România e tot mai plină de zone foarte sărace ale țării, unde sunt milioane de români cu drept de vot care sunt cu venituri mediu pe economic in mână de sub 800 de lei. De ce sunt salarii tot mai mici și nu sunt milioane de locuri de muncă de înaltă calitate, pentru că nu există de loc politicii publice sociale, care ar trebui să fie oferite de cei care sunt acum la guvernarea legislativă, pentru creșterea nivelului de trai.Dezvoltarea socială trebuie să vină din partea Guvernului tehnic, care are mandat politic și nu se afla la guvernarea tuturor penalilor de lux.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor