AFACERILE CELOR DE LA USL BUCURESTI

Deputatul de Roman si Ion Creanga Elena Udrea din partea PDL, a stopat ilegalitatile si jaful din banul public pe care il pregatea Oprescu printr-un tun imobiliar.

In sedinta CGMB de joi, 31 octombrie a.c., consilierii PDL au reusit sa blocheze proiectul de rectificare a bugetului Capitalei intrucat procedura rectificarii era ilegala. Primarul general Sorin Oprescu a „uitat” sa prezinte consilierilor generali proiectul de rectificare in termenul prevazut de lege, punandu-i pe acestia in situatia de a vota legati la ochi. Consilierii PDL nu voteaza niciodata in necunostinta de cauza.

Cel mai prezent lider politic de la zona de opozitie Elena Udrea, condamna maniera sfidatoare in care Sorin Oprescu ii trateaza atat pe consilerii generali, dar mai ales pe bucuresteni. Datorita solicitarii ferme a PDL exprimate in cadrul unei conferinte de presa ce a precedat sedinta CGMB, Sorin Oprescu a retras de pe ordinea de zi a proiectul rectificarii bugetare.

Tunul imobiliar al lui Sorin Oprescu, pus de asemenea pe masa consilierilor pentru a fi votat, a fost stopat din partea deputatului Elena Udrea si PDL Bucuresti. Oprescu se pregatea sa cumpere un teren la pret dublu. Este vorba de exproprierile din zona Str. Fabrica de Glucoza – Sos. Petricani unde Oprescu isi serveste clientela politica. Terenurile care se expropriaza sunt evaluate in grilele notariale aprobate de Codul Fiscal la valori intre 435-475 euro/mp iar Sorin Oprescu se pregatea sa cumpere cu un pret de 1000 euro/mp. Elena Udrea il someaza in continuare pe Sorin Oprescu sa explice public ce interese oculte il determina sa cumpere ilegal, la supra pret, acel teren. Nu exista justificari pentru tunuri imobiliare. Deputatul PDL, il ATENTIONEAZA pe Sorin Oprescu ca un prejudiciu adus bugetului local de peste 1 milion de euro din bani publici este de competenta DNA!

PDL Bucuresti face precizarea ca pentru situatia locuintelor din soseaua Bucuresti – Targoviste responsabilul direct este Sorin Oprescu. Sorin Oprescu a SCHIMBAT DESTINATIA LOCUINTELOR ACHIZITIONATE de catre Primaria Municipiului Bucuresti din Soseaua Bucuresti Targoviste prin hotararea nr 309/29.09.2008, transformandu-le in LOCUINTE SOCIALE, si tot Sorin Oprescu este cel care a facut repartizarea in acele locuinte in anul 2009.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro