ACUM SĂ IES DIN CASA IN CONTINUARE

În ziua de 25 mai 2014, este ziua cea mai importantă pentru viitorul politic pe arena politică europeană, privind alegerilor europene, care romanii cu drept de vot, trebuie să iasă din casă pentru modernizarea politice europene şi pentru o clasă politică mai democratică din toate punctele de vedere economice şi sociale.

Cu cât numărul de alegătorii este mai mare la urne la vot, cu atât va fi mai bine pe arena politică europeană în România, deoarece clientela politică nu mai  este la guvernare de politică privată pentru partidele private şi de extinderea ciolanelor de lux, sau să mai vândă din puterea economică ale României, adică  să fie locuri de muncă la slabă calitate în toată Romania.

 

Guvernul PSD, nu vrea să vină cu noi locuri de muncă la nivelul tuturor românilor, deoarece este împotriva agriculturii durabile şi modernizarea infrastructurii economice în România, prin aplicarea legilor de slabă calitate şi nu la realitatea economică de pe infrastructura economică din anul curent, astfel încât milioane mari de romanii să fie în cea mai mare mizerie politică şi economică care prevede distrugerea poporului român în continuare.

Viziunea politică din partea alegerilor europene din 25 mai 2014, pentru România ar putea fi la zona de dezvoltare legislativă europeană, precum cu un cadrul politic european, prin ridicarea ofertelor de muncă la nivelul european, adică şcolii moderne, spitale mai bune cu asistenţă socială de înaltă calitate şi modernizarea infrastructurii economice în toată România, care prevede noi oferte de muncă.

 

Romania poate deveni o viziune politică socială foarte adâncă, prin multă viziune politică şi economică şi foarte democratică, astfel încât să poată avea o putere politică şi socială la nivelul marilor puteri ale lumii.

 

Cu cât sunt foarte multe proiecte de ţară, cu atât ţara noastră va fi mai mândră de romanii care sunt în România, şi care să ridice pe România la puterea economică şi socială, pentru dezvoltarea gândirii umaniste sociale, care prevede combaterea sărăciei şi creşterii evaziunii fiscale, pentru dezvoltarea statului de drept.

 

PMP-ul este în anul electoral 2014, cel mai puternic partid şi din punctul de vedere legislativ, iar o coalţie politică de centru-dreapta între partidele care pretind că sunt de centru-drepta, precum PNL-PDL-PMP sunt mai puternice să fie împotriva marele PSD-ul de astăzi, de pe arena politică europeană din Europa, pentru că nu prevede locuri de munca la milioane de romanii în continuare.

 

Schimbarea politică europeană începe după 25 mai 2014, din partea euroalegeri de pe teritoriul Uniunii Europene, unde alegătorii au dreptul să aleagă ofertele politice de la toate partidele politice care se declară că sunt foarte democratice, deoarece ofertele politice sunt tot mai mari.

Calitatea alegerilor europene din partea partidelor parlamentare, ar putea aduce o schimbare politică europeană pentru toate partidele politice şi pline de viziunii politice de înaltă calitate, dacă vor organiza alegerile europene mai democratice prin teme politice şi despre puterea lor politică la nivelul Uniunii Europene.

România are oamenii extrem de muncitori şi foarte intelectuali prin muncă lor la creşterea economică şi care funcţionează la actuala politică europeană, dar că problemele romanilor în continuare sunt că muncă lor se vinde tot mai ieftină şi prevede multă mizerie economică din partea mediului de afaceri.

 

De aceea este foarte important, ca numărul ofertelor de muncă să fie la fără numără într-o ţară care pretinde că este democratică la zona economică şi politică, care trebuie să prevadă ca absorţia fondurilor europene să treacă de la sub 35 la sută, la peste 70 la sută, ceea ce ajută la dezvoltarea nivelului de trai, în care lucrează politică economică comunitară şi socială, de înaltă calitate, care este avantajul fiecărui dintre românii.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro