ACUM POLITICA VINE LA PUTERE

 

Acum politica oamenilor vine la putere, prin alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014 din România. Politica oamenilor prevede cele mai mari schimbări politice şi economice, dacă campanie electorală este pentru a avea o campanie politică ale tuturor partidelor politice , cu succes trebui să convingă pe alegătorii, că după alegerile prezidentiale, se programează o nouă schimbare politică de care are într-un adevăr România, de mulLt timp, din partea actorilor politici de la toate partidele politice. 

La primul tur , voturile sunt împărţie între mai mulţi candidaţi, iar adevăratele alegeri prezidentiale, se face în al doilea tur, pentru alegerile fundamentale din România. Cea mai bună soluţie este a numărul de voturi decisivii mai ales voturile din al doilea tur, dar şi voturile din primul tur în zona politică unde candidaţii, au fost aleşi din primul tur. Ori cum numărul mare de voturi se află la partidele de centru-dreapta, deoarece sunt sase formaţiuni politice pe piata politică, care modifică alegerile prezidentiale foarte mult, prin milioane de voturi mari.

 

Ori cum numărul de voturi sunt la partidele de dreapta din opoziţie, pentru că românul dau un vot negativ împotriva actualului guvern care este slăbit de atâtea guvernare împotriva milioanele de românii şi este sancţionat de către electoratul care este neapolitic sau indecis. Unele produse politice de centru-dreapta, având un scor electoral compus de două cifre politice majore, care contează foarte mult, pentru candidatul puterii politice din anul 2014.

 

Guvernul Ponta 3, nu a fost timp de doi ani, la guvernare, cu performanţă guvernamentală din punctul de vedere politic şi al actului propriulul de guvernare de cea mai slabă guvernare economică şi socială, care a politizat toată activitatea guvernului prin produsele politice, de la partidele din cadrul actualei majoritatii parlamentare, care sunt cu dosare penale pentru corupţie şi care afectează tot sistemul politic românesc, asupra societatea care dictează sau guvernează societatea românească împotriva românilor.

 

Alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, schimbă partidele politice între ele care apără mai mult sau care face politică mai rău, în interesele românilor. Noile partide politice de dreapta, vor fi mai moderne dacă se adresează către electoratul care nu are culoare politică şi care nu au locuri de muncă, deoarece partidele de centru-stânga, intervine în politica economiei pentru creerea de cele mai mari crize economice, prin lipsa locurilor de muncă mai bune, sau scăderea economică ca punct de reper de politică al partidelor politice private, prin lipsa mare de programe speciale, la realitatea economică din infrastructura economică vie.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.