ACUM PENTRU NUMAI ROMANIA

Romania are nevoie de astfel de politica de tara şi cu accent pe dezvoltarii şi cresterii economice şi care sa producă locuri de muncă, de buna calitate si durabile, privind abolirea coruptiei şi combaterea locurilor de muncă, de la negru. Problemele economice si sociale nu dispar şi având partidele private la politica de guvernare şi impotriva României.  Guvernul cu partidele private, vrea noi crize economice si cu extinderea de alte noi milioane de probleme, de asta nu este politica de tara si este cea mai mare mafie politica la butoanele statului roman. 

Abolirea coruptiei şi săraciei de multiple severe, nu sunt in programul de guvernare al celui  mai copt si corupt guvern, dupa numarul de ministere si foarte multe partide politice la guvernarea tuturor partidelor personale, cu fara viziune politica de inaltă calitate politica. Milioane de romanii cu drept de vot, nu voteaza cu partidele de centru stanga, in guvernarea partidelor private si cu fara programe de guvernare la realitatea economica si socială in anul 2015. Deoarece se află cu un guvern mafiot, si singura lor preocupare este privatizarea românilor la mai rau.

 

 

Scaderea valorii intelectuale şi scaderea poporului român,  a atins cele mai mari cote şi care va produce cele mai mari probleme financiare şi cu noi reducerii in puterii politice de tara, pe sfera politică internatională. Nu avem dezvoltarii şi cresterii şi ridicarea accelerată a nivelului de trai, având in vedere ca la guvernare este o mafiei politică şi care guvernează impotriva României, prin reducerii de investitiilor străine şi milioane de românii cu fara locuri de munca, pentru a pleca la munca pe alte meleguri straine.

 

E nevoie de un guvern de guvernare, prin plecarea partidelor  private cu  guvernarea baronilor, care sunt cu numar mare de politicienii cu dosare penale si care fac afaceri de coruptiei cu statul român, privind afacerile de coruptie, care nu au viziunii de guvernare. Cel mai mare guvern si care este impotriva mediului economic, cu lipsa de productiei de cresterii economice si cresterea nivelul de trai, la reducerea românilor la tacere se afla in România din partea partidelor de la clientela lor politica, care au adoptat cenzura in masa asupra  mass-media si lipsa de independentă a procesului de munca, ale comisiilor de judecată şi ministerului de Justitiei.

 

Reformele reale si durabile, asupra economiei sociale sunt nevoie prin reducerii de poverii fiscale şi cu un pachet mare de reforme economice si financiare privind noua ordine publica economica. Avand in vedere ca nu toti politicienii sunt la guvernare sa ofere ajutor umanitar oamenilor care sunt cu problemele politicienilor de la guvernarea ciolanelor de lux.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saracie lucie, saracie curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt impinse la periferia societatii civile. Trebuie mai multe politicii publice durabile si structurale , adica politici de ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, Nu e pentru acces gratuit la securitate sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresiei obligatiilor fundamentale, avand in vedere ca drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului sunt din ce in ce mai des incalcate si nimeni nu face nimic pentru a stopa abuzurile de separarea puterilor in stat, si putere si acest lucru ajungand -se la o multime de multiple genuri de discriminare si discriminare . Comunitatea omului nou a drepturilor omului a declarat ca trebuie sa fie respectate drepturile omului cu accent pe libertatea presei de orice entitate sociala.